Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• radikaler-hovedbilde Radikale metoder mot betente implantater 14. des. 2017 10:05

Molekyler som blant annet kan forårsake kreft kan få en ny, helsebringende rolle. Nå er forskere her ved fakultetet på sporet av hvordan «radikalene» kan tas i bruk til å hindre problemer rundt implantater og bidra til at de holder seg stabile.

• tidlig-aldring.-510jpg Et tidlig trinn i aldringsprosessen 22. nov. 2017 13:45

Forskere ved Institutt for oral biologi bidrar til påvisning av et tidlig trinn i aldringsprosessen.

• linda-bergersen-forskningssak-november-566 Ny innsikt i hvordan cellen holder mitokondriene i orden 22. nov. 2017 13:02

Forskere ved Institutt for oral biologi bidrar til oppklaring av hvordan cellen holder mitokondriene i orden​

• gutt-og-jente-sterkere-tenner-570 Har jenter sterkere tenner enn gutter? 20. nov. 2017 10:43

Hva om du nesten aldri drikker brus eller spiser noe surt, men allikevel opplever å få syreskader på tennene? Har genene noe å si? Og har det noen betydning om du er gutt eller jente?