Aktuelt innen forskning

Aktuelle saker

• stud-ent-350 STUD-ENT: Informasjonsmøte og veiledning 7. mars 2017 12:15

Studenter og nylig utdannede masterkandidater med en kunnskapsbasert forretningsidé kan søke om inntil 1 million kroner fra Forskningsrådet. Prosjektet må forankres i et fagmiljø på universitetet. Studenter og ansatte fra alle fagmiljøer er hjertelig velkomne for mer informasjon.

• Seminar om ekstern finansiert virksomhet 8. mars 2017 09:00

Ekstern finansering blir stadig viktigere. Men hvordan skal man som forsker manøvrere seg i dette landskapet? Det kan du lære mer om dersom du tar turen opp til store Domus Odontologica 8. mars. Da arrangeres det nemlig et seminar om eksternt finansiert virksomhet.

Påmelding til lunsj

• Prøveforelesning: Christina Louise Hvaring 9. mars 2017 10:30

Master i odontologi Christina Louise Hvaring ved Institutt for klinisk odontologi avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Angle klasse III behandling hos unge pasienter. Hva er dagens evidens?

• Disputas: Christina Louise Hvaring - Kjeveortopedi 9. mars 2017 12:30

Master i odontologi Christina Louise Hvaring ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Severe hypodontia – interdisciplinary planning, outcome and psychosocial impact.

• lil_29032017_arr Life Science Lunch: Innovative life sciences across disciplines – Part 1 29. mars 2017 12:15

At the life science lunches in March and April researchers from five different faculties at UiO will talk about their innovative life science research. Collaboration across disciplines is essential to succeed for many of the projects.