Aktuelle saker

• colourbox7789435 Spennende gjester til innovasjonsseminar på IOB 19. des. 2016 13:33

Den 18. januar inviteres det til storslått seminar på institutt for oral biologi (IOB), Domus Odontologica: "Inspirasjon fra laboratorium til klinikk - Annes innovasjonsseminar." Hit kommer det mange spennende gjester med bred kompetanse.

• hla-forside Har kartlagt mottakelighet for tuberkulose 8. feb. 2016 16:10

En artikkel om risikofaktorer for tuberkulose, med professor Zlatko Dembic fra Institutt for oral biologi som medforfatter, er nettopp publisert i prestisjetunge Nature Genetics.

• gabriela_nha Hatton Award til IOB igjen 16. okt. 2015 14:22

For andre år på rad vinner en stipendiat fra forskergruppen Biofilm CrossTalk ved IOB, den prestisjetunge prisen Nordic Hatton Award 2015. Gabriela Salvadori vant årets konkurranse, og vil representere Norden i den internasjonale finalen i Seol i 2016.

• ingar_gingivalis Bakterien P. gingivalis invaderer celler og vev 8. sep. 2015 14:42

Stammer av bakteriearten Porphyromonas gingivalis har ulik evne til å invadere celler og vev i vårt åresystem.