Masterpresentasjoner 2017

Årets Masterpresentasjoner er vel gjennomført og hele fire oppgaver fikk priser i år.

Glade prisvinnere. Foto Astrid S. Bjørkeng OD/UIO.

Spennende var ordet som gikk igjen, da juryen skulle beskrive årets masteroppgaver. Juryen bestod av Bjørn Frode Hansen, Randi Furseth Klinge og Eirik Ambjørnsen. Den konkluderte med at  alleoppgavene holdt et svært høyt faglig nivå og jurymedlemmene ønsket de hadde hatt flere priser å dele ut. Men til slutt kom de frem til fire oppgaver som fikk priser og det er:

Fakultetets priser for beste masteroppgave

• Kronisk periodontitt og aterosklerose i koronararterier v. Emilie Margrethe Moholdt og Caroline Schie. Veileder: Anne Merete Aass.
  • Comparing the effect of 0,06%, 0,12% and 0,2% Chlorhexidine on plaque, bleeding and side effects in an experimental gingivitis model. A parallel group masked randomized clinical trial. v. Ayse Gul Bardakci og Maliha Haydari. Veileder: Hans Ragnar Preus

Nominerte til NTFs studentforskerpriser

• Kan proteiner i bein isoleres, og kan disse fortelle noe om den biologiske statusen til beinet? En analyse av friskt og sykt bein v. Safiyye Süslü. Veileder: Janne Reseland
  • Tannpasta for hvitere tenner. Kan disse påvirke emaljens mottakelighet for syreskader? v. Sara-Emilie Løvik og Karen Stevning. Veiledere: Alix Young Vik, Lene Hove og Carl Hjortsjø.
Publisert 16. juni 2017 12:25 - Sist endret 7. juli 2017 18:50