ORCA 2017

Før sommeren begynner for alvor, har fakultetet fått æren av å være vertskap for årets ORCA-konferanse. Den skal avholdes på Blindern (Helga Engs Hus) fra 5.-8.juli.

Bilde av Opera med logo til ORCA OSLO

Foto:VisitOslo/Tord Baklund

ORCA er forkortelsen for the « European Organisation for Caries Research» som arbeider for å fremme oral helse gjennom forskning innen kariologi. ORCA ble grunnlagt i 1953 og har siden da samlet tannleger fra hele verden.

Forberedelsene til konferansen er allerede godt i gang. Logoer er blitt laget av fotoavdelingen og det sosiale programmet er plass. Det er studiedekan Alix Young Vik som er leder for den norske komiteen. – Det er en stor ære å få lov til å arrangere denne konferansen sier studiedekanen. Vi forventer at det blir et sted mellom 300-400 forskere som finner veien til Oslo disse sommerdagene og vi gleder oss til å vise frem både universitetet og Oslo.

Den lokale komiteen arbeider ennå med å ferdigstille programmet, men et av temaene er allerede bestemt, nemlig et symposium om eldres orale helse. Symposiumet avholdes lørdag 8.7, kl. 14:00-17:30 og vil være gratis for fakultetets ansatte.

Av Astrid Skifesvik Bjørkeng
Publisert 14. mars 2017 11:23 - Sist endret 15. mars 2017 08:59