2018

Bilde av de to forskerne som smiler. De sitter bak en pult, med en modell av et menneskedhode med kjeve og hals eksoponert på pulten.
Publisert 15. jan. 2018 15:58

Forskningsprosjekt med to sentrale deltakere fra Det odontologiske fakultet fikk stor tildeling fra Norges forskningsråd.

Bilde av Linda Bergeresen
Publisert 12. jan. 2018 10:46

Rett før jul kom tilsagnsbrevet fra forskningsinfrastrukturkomiteen om at OD kan gå til innkjøp av et nytt sveipelektronmikroskop (SEM)

De to forskerne stilt opp utendørs. De ser fornøyde ut. Kuntziger til venstre og Petersen til høyre.
Publisert 11. jan. 2018 15:46

Professor Fernanda Petersen ved Institutt for oral biologi fikk, sammen med sine samarbeidspartnere,  en betydelig tildeling fra Olav Thon Stiftelsen i dag. Forskningsmidlene går til prosjektet: «Born in the twilight of antibiotics: fighting antimicrobial resistance in preterm infants».

Bilde av Janicke Liaaen Jensen som sitter i et radiostudio med høreklokker på hodet og snakker inn i en mikrofon. Oppå skjermen nederst står teksten "Hvorfor dekkes ikke munnsykdommer å blå resept?"
Publisert 2. jan. 2018 10:04

Vi trenger en grunnleggende oppvåkning og forståelse for at munnhelse og generell helse er to sider av samme sak. Det er hovedbudskapet til professor Janicke Liaaen Jensen i et debattinnlegg i Dagblad i dag.