Aktuelle saker - Side 4

Bilde av tre menn i studio
Publisert 19. mars 2021 13:14

NTF´s årlige symposier, Oslo og Tromsø, er blant de største faglige konferansene i Norge. Årets utgave i Oslo skulle vært arrangert fysisk på The Hub i mars 2020, men måtte avlyses bare et par dager før, grunnet utbruddet av Covid-19.

Publisert 10. mars 2021 12:39

11.mars er det Åpen dag ved Universitetet i Oslo. I år blir arrangementet digitalt, men vi lover at det blir minst like spennende.

Bildet kan inneholde: skrift, triangel, rektangel, magenta, logo.
Publisert 12. feb. 2021 08:19

Fakultetets studenter er generelt godt fornøyde med undervisningen, viser Studiebarometeret for 2020

Prosjektlederne
Publisert 3. feb. 2021 12:03

Seks nye forskningsgrupper er tatt opp i UiO:Livsvitenskaps innovasjonsprogram for helserelatert livsvitenskap SPARK Norway. Lagene skal videreutvikle egne ideer slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. 

Akademisk hatt, kunnskapens eple og diplom
Publisert 14. jan. 2021 11:07

Ønsker du å ta en doktorgrad, men får ikke et oppsatt studieprogram til å passe inn i timeplanen, så er kanskje dr.philos. noe for deg. Denne veien er en fin mulighet for erfarne, selvstendige forskere med ambisjoner om en doktorgrad.

Avtroppende dekan Pål Barkvoll
Publisert 15. des. 2020 21:19

Tradisjonen tro inviterer dekan Pål Barkvoll  til den tradisjonelle «dekanens julegløgg» Det gjorde han også i år, men denne var nødt til å bli digital. Selv om rammene var annerledes i år ble det allikevel anledning til å dele ut priser samt å takke av medarbeidere som slutter. 

Bildet kan inneholde: klær, leppe, frakk, halsbånd, erme.
Publisert 15. des. 2020 15:01

Flere kjente fjes trer inn i nye roller og det blir nye folk på fakultetet å forholde seg til. Det er tid for å si på gjensyn til gode kollegaer som vi ikke lenger vil møte i vår arbeidshverdag etter nyttår.  

Bildet kan inneholde: lege, stetoskop, medisinsk assistent, uniform.
Publisert 1. des. 2020 13:30

Mandag 30. november sendte dekan Pål Barkvoll et brev til Helsedirektoratet hvor han uttrykte sin bekymring for at tannleger som har behandlet pasienter, som senere viser seg å teste positivt for covid-19, ble bedt om å gå i karantene.

Bildet kan inneholde: blå, elektronikk, teknologi.
Publisert 26. nov. 2020 09:57

Forskpro er nå delvis integrert mot NSDs register. Forskere ved MED og OD må fortsatt registrere prosjektet i Forskpro før det meldes til NSD. Øvrige prosjekter fra UiO som er vurdert av NSD blir automatisk hentet inn til Forskpro.

Bildet kan inneholde: produkt, tekst, diagram, linje, skrift.
Publisert 13. nov. 2020 14:50

Denne uken ble det klart at avdeling for Biomaterialer og klinisk forskningslaboratorium, med professorene Håvard Haugen og Janne Reseland i spissen, er blitt med i et prestisjefylt EU-prosjekt, med en ramme på hele 50 millioner kroner.  De fikk tilslag på søknaden sammen med   Goldschmith laboratoriet ved Det matematisk-naturvitenskaplig fakultet.