Informasjon om uke 6

E-post sendt fra dekan på OD fredag 5. februar.

Kjære ansatte og studenter

Myndighetene har nå innført forsiktige lettelser i covid-19 restriksjonene, men som vi har sett de siste ukene kan omstendighetene fremdeles endres raskt. Vi må leve med usikkerheten, slik vi har gjort det siden pandemien traff oss i mars i fjor og det er viktig at vi etterlever godt smittevern i klinikkene og ellers i hverdagen. 
Våre smittevernrutiner med forsterket basalt smittevern gjør at vi kan tilby en trygg pasientbehandling her hos oss på OD, der vi ivaretar pasienter, studenter og ansatte. 
Denne uken har vi hatt en situasjon med en smittet pasient på klinikken. Smittevernutvalget har håndtert situasjonen etter gjeldende nasjonale og lokale regler og situasjonen er under kontroll.
Vi må regne med at slike situasjoner kan oppstå fremover, men så lenge det ikke er avvik fra våre rutiner og rapportering skjer raskt og informativt kan nødvendige tiltak settes inn. Fakultetet har et smittevernutvalg som gjør en kjempeinnsats nær sagt døgnet rundt. Dette arbeidet er uunnværlig og kommer oss alle til gode. 
Så takk til smittevernutvalget, alle ansatte og studenter for å tenke og gjennomføre forsterket basalt smittevern.

Neste uke vil være omtrent som denne uken 
.    Både på IOB og IKO vil hjemmekontor være regelen for dem som ikke må være tilstede
.    Timeplanene for studenter er oppdatert
.    Laboratoriearbeid kan gjennomføres dersom det er avtalt med nærmeste leder
.    Ansatte, pasienter og studenter med bostedskommune Nordre Follo, Ås, Sarpsborg og Halden kan igjen møte på klinikkene våre

Så ønsker vi en fredelig helg til alle, at alle kan få slappet av og brukt det gode kalde vinterværet vi har nå til noe vi synes er hyggelig. 
God helg!

Hilsen fra
Tiril

Tiril Willumsen
Dekan
Det odontologiske fakultet
Universitetet i Oslo

Publisert 5. feb. 2021 14:17 - Sist endret 5. feb. 2021 14:17