Siste e-post fra dekan Pål Barkvoll

På våre nettsider finner dere til enhver tid oppdatert informasjon om utviklingen knyttet til smittevernberedskapen. Jeg oppfordrer alle til å følge med her.

Siste status fra beredskapsmøte er følgende:

•        Det blir holdt daglige informasjonsmøter om Coronavirus- utviklingen kl. 12.15- 12.30 i Store Aud. IKO, f.o.m. imorgen 5. mars – t.o.m. 11. mars.
  •        Mye av informasjonen kommer via nettsider og epost, men for enkelte vil det kunne være begrenset mulighet til å følge med på disse kanalene. Det er derfor viktig å møtes for å sikre god informasjon. Møtet vil bli streamet, og blir lagt på våre hjemmesider.
  •        Alle som jobber ved Det odontologiske fakultet blir regnet som helsepersonell, noe som betyr at også alle teknisk-administrative ansatte i fakultets- og instituttadministrasjonene må forholde seg til retningslinjene knyttet til FHIs råd for helsepersonell.
Publisert 4. mars 2020 16:15 - Sist endret 4. mars 2020 16:15