Kliniske rutiner - Kariologi

De kliniske rutiner for Avdeling for kariologi ved Det odontologiske fakultet, UiO, er bygget opp etter en klinisk arbeidsgang, fra diagnose via behandling til godkjenning

Det er intensjonen at de kliniske rutinene skal revideres kontinuerlig. Produkter som beskrives kan fort bli "umoderne" (se amalgam). Dersom et produkt som er beskrevet ikke finnes på klinikken, spør instruktør etter alternativer.

Kliniske rutiner er utarbeidet av: Thor Egil Westberg, Lars M. Døving og Anne Bjørg Tveit. Det planlegges en gjennomgang av rutinene i løpet av 2016. Inntil det skjer er fagleder i kariologi Alix Young Vik ansvarlig for oppdatering og vedlikehold av sidene.

Denne veilederen bygger på en tidligere utgave av kliniske rutiner som var ført i pennen av Thor Egil Westberg og Lars M. Døving I tillegg til forfatterne som står nevnt over, har disse gitt nyttige bidrag - nevnt i alfabetisk orden: Ivar Espelid, Morten Rykke, Rasa Rysstad, Anne Skaare, Gunnar Svendsen og Alix Young Vik. Rutinene ble tilrettelagt for publisering i DLO og Vortex av Simen Vidnes-Kopperud og Mathias Nordvi.

Les gjerne litt om hensikten for utarbeiding av rutinene.

 

Publisert 26. sep. 2019 14:04 - Sist endret 26. sep. 2019 14:04