Irmelina Nilsen

Foto: ©OD,UiO/Kjersti E.Carlsen

 

Jeg er 22-årig finnmarking i store Stockholm. Gleder meg til å møte nye utfordringer, utforske storbyen og korv med mos. Selv så er jeg kunst-interessert å kommer til å utforske den mer kulturelle delen av Stockholm, men å sjekke ut maten er også veldig viktig. Jeg valgte å utveksle fordi jeg tror på et godt nordisk samarbeid og vil lære mye av dette oppholdet. Håper universitetet har mye å by på så følg med på innleggene mine!

Publisert 27. feb. 2018 20:07

Som utvekslingsstudent på Karolinska Institutet har jeg nå besøkt et svensk eldrehjem sammen med en tannpleier.  Jeg har også fått være med på både Idrettsdag og Arbeidsmarkedsdag på universitetet.

Publisert 20. feb. 2018 16:36

En ny uke har passert på Karolinska! Jeg er allerede halvveis gjennom oppholdet mitt og har blitt litt mer kjent i Stockholm by. Sjekk ut denne kule installasjonen av hologram på biblioteket!

Publisert 8. feb. 2018 21:16

Nå har jeg ankommet Karolinska Institutet som utvekslingsstudent. Dette er mitt første innlegg. Jeg vil skrive litt om forskjeller på utdanningsprogrammene ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo (OD) og Karolinska Institutet (KI). Skriv gjerne en kommentar om det er noe du ønsker å vite!

Illustrasjon

Utvekslingsbloggen

Les om OD-studentenes opplevelser på utveksling i utlandet! 
Vil du reise på utveksling? Les mer om søknadsfrister og informasjon om å ta deler av et semester i utlandet.