Skjema for søknad om brukerkonto ved OD

Ved opprettelse av UiO-brukerkonto for nye ansatte som har en kontrakt og får lønn, må det fylles ut et brukerkonto-skjema.

Dette nettskjemaet skal fylles ut av nærmeste leder og sendes elektronisk til IT-seksjonen ved OD. Før man sender nettskjemaet må nærmeste leder sikre at det formelle er i orden og det ordnes av personalavdelingen.

Skjemaet kan du åpne og skrive ut her. (pdf)

Dersom det er behov for brukerkonto til ulønnende personer, må det søkes om konto som assosiert-bruker. Igjen, nærmeste leder har ansvar for å fylle ut skjemaer som er elektronisk.

Klikk her for informasjon om brukerkonto for assosierte/ekstern brukere.

Publisert 20. okt. 2011 14:57 - Sist endret 1. des. 2020 13:57