Elektronisk timebestilling - tannbehandling

Vi tilbyr elektronisk timebestilling på universitetsklinikken fra 16.08. t.o.m. 17.12. Gjelder kun i tidsrommet kl. 09:00-12:00. Velkommen som pasient på vår universitetsklinikk.

Tannlegestudent behandler pasient
Foto: Jan Unneberg, OD/UiO
  • Konsultasjon. Røntgen og eventuell behandling kommer i tillegg. Priser fra kr. 360,- i henhold til gjeldende prisliste. (1,5 time)

Bestill time

Vår universitetsklinikk utfører ordinær tannbehandling i tillegg til forebygging, behandling og diagnostikk av skader og sykdom i tennene. Universitetsklinikken har fremragende kompetanse innen odontologi og tannhelse og vårt undervisnings- og forskningsmiljø holder høy internasjonal standard.

Vi praktiserer et forsterket smittevern så hos oss får du trygg og god tannbehandling. Våre behandlere er dessuten coronavaksinert som helsepersonell under Folkehelseinstituttets prioriteringer for å opprettholde essensielle helsetjenester.

Elektronisk timebestilling er foreløpig et prøveprosjekt. Synes du det blir lenge å vente på time? Ring oss gjerne på telefon for å avtale time nærmere fram i tid. Tlf. nr. 22 85 21 14.

Her finner du oss

 

Adresse

Geitmyrsveien 71, 0455 OSLO

Kollektivtransport

Buss 37 til Tannlegehøyskolen.
Se også Ruter for andre nærliggende holdeplasser.

Parkering

Kommunal gateparkering i nabolaget. Det er også mulig å stanse i 20 minutter i lommen foran hovedinngangen.

    Når du kommer til oss som pasient

    • Etter første besøk må du forberede deg på at behandlingen tar noe lengre tid enn ved en regulær tannklinikk.
    • Fakultetet forbeholder seg retten til, etter samtykke, å anonymisere pasientopplysninger og benytte innsamlet informasjon og materiale til forskning.