English version of this page

Pasientbehandling

Velkommen som pasient ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo.

Pasientbehandlingen utføres i Geitmyrsveien 69/71 av studenter under veiledning av erfarne instruktører.

Foto: Jan Unneberg, UiO/ OD

Fakultetet tilbyr rimeligere tannbehandling. Behandlingen foregår ved våre studentklinikker og utføres av studenter under veiledning av erfarne instruktører.

Egnet for undervisningen

På første konsultasjon vil det bli vurdert om ditt tilfelle egner seg til vår  undervisning. Pasienter skrives deretter inn og gis så time til behandling.

Førstegangsbesøkende

Mottaksstasjonen registrerer og styrer tilgangen av voksne pasienter. Ved første besøk vil det bli foretatt undersøkelser for å vurdere om ditt tilfelle egner seg til vår undervisning.

Du vil bli spurt om medisinske forhold, det vil bli tatt røntgenbilder og utført en klinisk undersøkelse. Det vil bli utarbeidet en foreløpig behandlingsplan og kostnadsoverslag.

Følgende forhold egner seg ikke for pasientbehandling:

  • store og kompliserte tannarbeide
  • dårlig kommunikasjon i norsk språk
  • begrenset anledning til å møte til behandling

Om selve behandlingen

Du må forberede deg på at behandlingen tar tid. Noen ganger må du også tilpasse deg til de tider som studenten har til rådighet.

Samtykke til behandling

Vi forholder oss retten til å anvende fødselsnummer (11 siffer) til sikker identifisering av journalopplysninger. Fakultetet forholder seg retten til å benytte all innsamlet informasjon og materiale til forskning.

Priser

Se vedlagte prisliste.

Studentrabatt

For studenter gis det 50 prosent studentrabatt for tannfargede fylllinger på prisene som er oppgitt i prislisten. Prisene forutsetter at gyldig studiebevis fremvises.

 

Publisert 30. sep. 2010 10:24 - Sist endret 7. sep. 2016 16:01