Fasiliteter i Domus Odontologica

For å få tilgang til lokalene i Domus Odontologica må du ha eget adgangskort fra Rikshospitalet. Les mer om adgang for studenter her.

Åpningstider

Kl. 07.00-24.00 alle dager.

Studentrommet - "Det orale rom"

Odontologi- og tannpleiestudentene har eget rom ved Institutt for oral biologi (rom A1.1023). Rommet er et pauserom og avslapningssted i deres hektiske studiehverdag. I pauserommet er mulighet der til å lage seg mat i mikrobølgeovnen, eller koke seg en kopp te/kaffe.

Les mer om studentrommet her.

Undervisningsrom

Det er flere undervisningsrom i 1. etasje, Store aud. A1.1001 og Lille aud. A1.1004, kurssalen A1.1006 – og videre er PC-salen A1.1022. Det er to lesesaler, rom A1.1019 og A1.1021, og et godt utvalg mindre rom som brukes til undervisning og gruppearbeid.

Lesesaler

Institutt for oral biologi har to lesesaler med tilsammen 98 lesesalsplasser som kan benyttes av studenter, fortrinnsvis odontologi- og tannpleierstudentene. Garderobeskap til bøker er plassert i underetasjen, U001. Utdeling av administrativ leder ved IOB, telefon 22840347.

PC-sal

Studentene har egen PC-sal i Domus Odontologica. PC-salen, rom A1.1022, ligger ved siden av studentrommet "Det orale rom". Skriver er tilkoblet slik at dere kan ta utskrifter. Vær oppmerksom på at det kan foregå undervisning der, som har førsteprioritet for bruk av rommet.

Histologisal A1.1006

Det finnes en ordreinstruks man må forholde seg til når man er i histologisalen.

Åpningstidene på histologisalen er kun i undervisningstiden (histologisalen er tilkoblet tyverialarm).

Grupperom/rombestilling

Grupperommene blir benyttet til PBL-undervisningen. Utenom undervisningstiden kan dere benytte rommene til kollokviearbeid. Det er ikke nødvendig å bestille rom, men vær klar over at det kan være gjort bestillinger av rom, sjekk rombestilling i TP. Eksamensavvikling har uansett fortrinn, selv om dere skulle ha reservert rommene i god tid.

Det er mulig å reservere auditiorium eller seminarrom til studentarrangementer. Rombestillingen kan reserveres gjennom rombestillingsprogrammet TP.

Garderober

Studenter har garderobemuligheter i underetasjen, rom A1.U001. Garderobene er utstyrt med dusj, og skap til å oppbevare bøker og klær i. For å låne skap må man registrere seg hos administrativ leder ved IOB (se over). Skap må merkes med navn og kull.

Publisert 11. nov. 2010 18:24 - Sist endret 4. sep. 2020 14:05