Fasiliteter

For å få tilgang til lokalene i Domus Odontologica må du ha eget adgangskort fra Rikshospitalet. Adgangskort får du i ekspedisjonen i M-etasjen, Domus Odontologica.

Åpningstider

Kl. 07.00-24.00 alle dager.

Studentrommet - "Det orale rom"

Odontologistudentene fikk vår 2002 innviet et eget studentrom ved Institutt for oral biologi (rom A1.1023). Rommet er et pauserom og avslapningssted i deres hektiske studiehverdag, fint innredet av studentene selv. I pauserommet er mulighet der til å lage seg mat i mikrobølgeovnen, eller koke seg en kopp te/kaffe. Her er det også innstalert en telefon hvor elevene kan ringe intern nummer ved UiO. Det orale rom ble pusset opp høsten 2010.

Undervisningsrom

Det er flere undervisningsrom i 1. etasje, stort Aud. A1.1001 og lite Aud. A1.1004. Ved siden av lite Aud. er kurssalen A1.1006 og videre er pc-salen A1.1022. Det er to lesesaler, rom A1.1019 og A1.1021, og et godt utvalg mindre rom, som brukes til undervisning og gruppearbeid.

Lesesaler

Institutt for oral biologi har 2 lesesaler med tilsammen 98 lesesalsplaser som kan benyttes av studenter, fortrinnsvis odontologi- og tannpleierstudentene. Lesesalsplassene har nå fått belysning og skillevegger. Garderobeskap til bøker er plassert i underetasjen, U001. Utdeling av garderobeskap gjøres av studentenes kullkontakter.

PC-stue

Studentene har egen PC-stue i Domus Odontologica. PC-stua, rom A1.1022, ligger ved siden av studentrommet "Det orale rom". Skriver er tilkoblet slik at dere kan ta utskrifter. Vær oppmerksom på at det kan foregå undervisning der, som har førsteprioritet for bruk av rommet.

Histologirom A1.1051

I løpet av de prekliniske studiene arbeider studentene med histologiske snitt. I rom A1.1051 i Domus Odontologica er det nå installert et mikroskop med tilhørende skjermer og diskusjonsbro. Dette skal fungere som et tilbud til egenstudium av de biologiske snitt som er knyttet til undervisningen i 3. og 4. semester.

Esker med oralbiologiske snitt samt adangskort til rommet kan lånes i ekspedisjonen til Institutt for oral biologi mandag - fredag kl 0900 - 1500 (M-etasjen DO) Oppsettet er nå kalibrert og må ikke justeres. Følg bruksanvisningen som er festet til veggen bak mikroskopet.

Histologisal A1.1006

Det finnes en ordreinstruks man må forholde seg til når man er i histologisalen.

Åpningstidene på histologisalen er kun i undervisningstiden (histologisalen er tilkoblet tyverialarm).

Grupperom/rombestilling

Grupperommene blir benyttet til PBL-undervisningen. Etter undervisningstiden kan dere benytte dere av rommene til kollokviearbeid. Det er ikke nødvendig å bestille rom, men vær klar over at det kan være gjort bestillinger av rom etter at listene er hengt opp - de er altså ikke nødvendigvis oppdaterte. Eksamensavvikling har uansett fortrinn, selv om dere har reservert rommene i god tid.

Det er mulig å reservere audtiorium eller seminarrom til studentarrangementer. Rombestillingen kan reserveres i ekspedisjonen i M-etasjen, Domus Odontologica, eller du kan reservere gjennom rombestillingsprogrammet TP.

Garderober

Studenter har i underetasjen, rom A1.U001 garderobemuligheter. Garderobene er utstyrt med dusj og skap til å oppbevare bøker og klær i. Alle skap må merkes med navn og kull. Vi håper at odontolgi- og tannpleierstudentene vil benytte seg flittig av garderoben. Er det noen spørsmål eller problemer ved garderobene, ta kontakt med ekspedisjonen.
 

Publisert 11. nov. 2010 18:24 - Sist endret 31. aug. 2015 12:31