Kommende arrangementer

Tid og sted: 7. mars 2017 12:15 - 14:00, Rom 3438 (Caml), 3. et., Ole-Johan Dahls hus

Studenter og nylig utdannede masterkandidater med en kunnskapsbasert forretningsidé kan søke om inntil 1 million kroner fra Forskningsrådet. Prosjektet må forankres i et fagmiljø på universitetet. Studenter og ansatte fra alle fagmiljøer er hjertelig velkomne for mer informasjon.

Tid og sted: 8. mars 2017 09:00 - 15:00, Store Aud. Domus Odontolgica

Ekstern finansering blir stadig viktigere. Men hvordan skal man som forsker manøvrere seg i dette landskapet? Det kan du lære mer om dersom du tar turen opp til store Domus Odontologica 8. mars. Da arrangeres det nemlig et seminar om eksternt finansiert virksomhet.

Påmelding til lunsj

Tid og sted: 9. mars 2017 10:30, Auditorium I, Geitmyrsveien 69

Master i odontologi Christina Louise Hvaring ved Institutt for klinisk odontologi  avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Angle klasse III behandling hos unge pasienter. Hva er dagens evidens?

Tid og sted: 9. mars 2017 12:30, Auditorium I, Geitmyrsveien 69

Master i odontologi Christina Louise Hvaring ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Severe hypodontia – interdisciplinary planning, outcome and psychosocial impact.

Tid og sted: 15. mars 2017 12:15 - 12:45, Store Auditorium, Geitmyrsveien 71

Ingen skriver vel bedre om kjærlighet og redsel enn Joni Mitchell og Jan Eggum. Men, hva har de til felles? Denne konserten setter de to låtskriverne opp mot hverandre, gir dem et felles, musikalsk uttrykk og utforsker vår felles, menneskelige redsel for kjærligheten og alt annet som er farlig.