Gruppebilde av innlederene

Det er hovedkonklusjonen etter en omfattende strategiprosess ved fakultetet. Et veivalg som også fikk støtte fra eksterne aktører som var invitert inn for å gi sine innspill på strategiprosessen som skal ferdigstilles i løpet av juni.

Bildet kan inneholde: jeans, stol, bygning, begivenhet, fjernsyn.

Pandemien har ført til at det har vært vanskelig å møtes, både sosialt og i faglige sammenhenger. Men på Ferdighetssenteret var det rom for begge deler, da det torsdag 28. april ble arrangert kurs i kompositter.

Bildet kan inneholde: fottøy, bilderamme, frakk, stol, dress.

Fredag 1. april var store auditorium fylt til randen av folk som hadde tatt turen til Geitmyrsveien for å være med på Fagdagen som ble arrangert av IKO.

Bilde av dekan Tiril Willumsen under møtet.

I anledning munnhelsedagen den 21. mars deltok dekan Tiril Willumsen på et seminar om munnhelse i Stortinget. Budskapet til dekan Willumsen var at sykdommer i munnhulen har komplekse årsaker, og at tilstanden er alvorlig og bør behandles på medisinske kriterier.

Bildet kan inneholde: briller, synsomsorg, briller, vindu, reise.

Vår kjære avholdte og gode kollega, Johanne Bye (64 år) gikk brått og altfor tidlig bort den 10. mars 2022. Barneklinikken ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo har mistet en verdifull og kjær medarbeider.

Ståle Petter Lyngstadaas, Roger Simm og Carl Hjortsjö

Dekanatet har oppnevnt en redaksjonskomité som skal være en arena for diskusjon og idémyldring for å få frem de gode forskningssakene ved fakultetet. Redaksjonen har hatt sitt første møte og ønsker innspill fra ansatte og studenter.

Bildet kan inneholde: person, klær, kinn, smil, hake.

– Vår oppgave er å lindre, ikke skape angst, skriver Mariann Hauge, Bent Storå og vår dekan Tiril Willumsen i denne kronikken i Dagens medisin.