Bilde av tre menn i studio
Publisert 19. mars 2021 13:14

NTF´s årlige symposier, Oslo og Tromsø, er blant de største faglige konferansene i Norge. Årets utgave i Oslo skulle vært arrangert fysisk på The Hub i mars 2020, men måtte avlyses bare et par dager før, grunnet utbruddet av Covid-19.

Publisert 10. mars 2021 12:39

11.mars er det Åpen dag ved Universitetet i Oslo. I år blir arrangementet digitalt, men vi lover at det blir minst like spennende.

Bildet kan inneholde: skrift, triangel, rektangel, magenta, logo.
Publisert 12. feb. 2021 08:19

Fakultetets studenter er generelt godt fornøyde med undervisningen, viser Studiebarometeret for 2020

Akademisk hatt, kunnskapens eple og diplom
Publisert 14. jan. 2021 11:07

Ønsker du å ta en doktorgrad, men får ikke et oppsatt studieprogram til å passe inn i timeplanen, så er kanskje dr.philos. noe for deg. Denne veien er en fin mulighet for erfarne, selvstendige forskere med ambisjoner om en doktorgrad.

Avtroppende dekan Pål Barkvoll
Publisert 15. des. 2020 21:19

Tradisjonen tro inviterer dekan Pål Barkvoll  til den tradisjonelle «dekanens julegløgg» Det gjorde han også i år, men denne var nødt til å bli digital. Selv om rammene var annerledes i år ble det allikevel anledning til å dele ut priser samt å takke av medarbeidere som slutter.

Bildet kan inneholde: klær, leppe, frakk, halsbånd, erme.
Publisert 15. des. 2020 15:01

Flere kjente fjes trer inn i nye roller og det blir nye folk på fakultetet å forholde seg til. Det er tid for å si på gjensyn til gode kollegaer som vi ikke lenger vil møte i vår arbeidshverdag etter nyttår.

Bildet kan inneholde: lege, stetoskop, medisinsk assistent, uniform.
Publisert 1. des. 2020 13:30

Mandag 30. november sendte dekan Pål Barkvoll et brev til Helsedirektoratet hvor han uttrykte sin bekymring for at tannleger som har behandlet pasienter, som senere viser seg å teste positivt for covid-19, ble bedt om å gå i karantene.

Bildet kan inneholde: blå, elektronikk, teknologi.
Publisert 26. nov. 2020 09:57

Forskpro er nå delvis integrert mot NSDs register. Forskere ved MED og OD må fortsatt registrere prosjektet i Forskpro før det meldes til NSD. Øvrige prosjekter fra UiO som er vurdert av NSD blir automatisk hentet inn til Forskpro.