Bildet kan inneholde: skrift, triangel, rektangel, magenta, logo.
Publisert 12. feb. 2021 08:19

Fakultetets studenter er generelt godt fornøyde med undervisningen, viser Studiebarometeret for 2020

Akademisk hatt, kunnskapens eple og diplom
Publisert 14. jan. 2021 11:07

Ønsker du å ta en doktorgrad, men får ikke et oppsatt studieprogram til å passe inn i timeplanen, så er kanskje dr.philos. noe for deg. Denne veien er en fin mulighet for erfarne, selvstendige forskere med ambisjoner om en doktorgrad.

Avtroppende dekan Pål Barkvoll
Publisert 15. des. 2020 21:19

Tradisjonen tro inviterer dekan Pål Barkvoll  til den tradisjonelle «dekanens julegløgg» Det gjorde han også i år, men denne var nødt til å bli digital. Selv om rammene var annerledes i år ble det allikevel anledning til å dele ut priser samt å takke av medarbeidere som slutter.

Bildet kan inneholde: klær, leppe, frakk, halsbånd, erme.
Publisert 15. des. 2020 15:01

Flere kjente fjes trer inn i nye roller og det blir nye folk på fakultetet å forholde seg til. Det er tid for å si på gjensyn til gode kollegaer som vi ikke lenger vil møte i vår arbeidshverdag etter nyttår.

Bildet kan inneholde: lege, stetoskop, medisinsk assistent, uniform.
Publisert 1. des. 2020 13:30

Mandag 30. november sendte dekan Pål Barkvoll et brev til Helsedirektoratet hvor han uttrykte sin bekymring for at tannleger som har behandlet pasienter, som senere viser seg å teste positivt for covid-19, ble bedt om å gå i karantene.

Bildet kan inneholde: blå, elektronikk, teknologi.
Publisert 26. nov. 2020 09:57

Forskpro er nå delvis integrert mot NSDs register. Forskere ved MED og OD må fortsatt registrere prosjektet i Forskpro før det meldes til NSD. Øvrige prosjekter fra UiO som er vurdert av NSD blir automatisk hentet inn til Forskpro.

Bildet kan inneholde: produkt, tekst, diagram, linje, skrift.
Publisert 13. nov. 2020 14:50

Denne uken ble det klart at avdeling for Biomaterialer og klinisk forskningslaboratorium, med professorene Håvard Haugen og Janne Reseland i spissen, er blitt med i et prestisjefylt EU-prosjekt, med en ramme på hele 50 millioner kroner.  De fikk tilslag på søknaden sammen med   Goldschmith laboratoriet ved Det matematisk-naturvitenskaplig fakultet.

Fuglekassene blir hengt opp.
Publisert 10. nov. 2020 11:58

Det kan være skummelt å gå til tannlegen. Kanskje spesielt for barn. Men nå kan småfugler gjøre det litt morsommere for de aller minste å besøke barneklinikkene ved Det odontologiske fakultet. For i trærne utenfor klinikkbygningene henger det nå fargerike fuglekasser som til våren skal bli hjem for småfuglene i nabolaget.

Signe, en av Barneklinikkens første pasienter
Publisert 3. nov. 2020 13:51

Tirsdag 3. november var endelig Barneklinikken klar til å ta imot de første pasientene. For å tilpasse klinikkene til smittevern i coronaens tid så måtte fakultetet bygge om fra åpne til lukkede behandlingsbåser.