Kommende 5 dager

24 mai
Tid og sted: 24. mai 2022 10:15, Auditorium I, Geitmyrsveien 69

Cand. odont. Henrik Skjerven ved Institutt for klinisk odontologi avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Does the timing of implant loading influence the outcome of implant supported single tooth replacements?

Bildet kan inneholde: væpne, menneskekroppen, kjeve, smil, erme.
Tid og sted: 24. mai 2022 12:15, Auditorium I, Geitmyrsveien 69

Cand. odont. Henrik Skjerven ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Influence of digital design and fabrication of surgical guides on the accuracy of implant placement.

Flere kommende arrangementer

People talking.
Tid og sted: 9. juni 2022 17:0020:00, Forum auditorium, Oslo Science Park

Welcome to the second Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with the Association of the Pharmaceutical Industry in Norway (LMI). Topic: Tomorrow’s medicine – advanced therapies, cell therapy, precision medicine and nuclear medicine.

Bildet kan inneholde: datamaskin, dataskjerm, personlig datamaskin, perifer, data-tastatur.
Tid og sted: 1. sep. 2022 09:002. sep. 2022 16:00, Det odontologiske fakultet. Avd. for kjeve- og ansiktsradiologi

Hovedformålet med kurset er å gi teoretisk kunnskap og praktisk trening i bruk av CBCT (cone beam computed tomography/3D røntgen). Kurset går over fire dager. To av dagene foregår digitalt. Forelsesningene til den digitale delen sendes ut i god tid før samlingen. Fysisk del foregår:

På Kurset klinisk veiledning i odontologi deltar veiledere ved Det odontologiske fakultet
Tid og sted: 12. sep. 2022 09:0013. sep. 2022 16:00, Åsgårdstrand

Nå er det klart for første samling i kurset "klinisk veiledning i odontologi" for nye kliniske veiledere ved instituttet.

Tid og sted: 12. sep. 2022 09:0013. sep. 2022 16:00, Åsgårdstrand

Nå er det klart for første samling i kurset "Klinisk veiledning i odontologi" for nye kliniske veiledere ved instituttet.

Kurset klinisk veiledning i odontologi går hvert år og kliniske veiledere ved Det odontologiske fakultet deltar
Tid og sted: 25. jan. 2023 09:0016:00, Niels Treschows hus , 12 etg (HF-12), Blindern

Det er klart for sluttsamlingen i kurset "klinisk veiledning i odontologi" for kliniske veiledere ved instituttet.