Helt vilt

 Erasmus-opplegget er til tider et himla kjør. Din største oppgave som Erasmus-student er å kose seg og være internasjonal, og internasjonal er man tydeligvis mest når man drikker andre lands øl og vin og spiser utenlandsk mat. Etter at tyskerne nå har dyttet i meg både Käsesuppe mit Hackfleisch (ostesuppe med kjøttdeig) og en rett der de pakket inn kjøttdeig i kål ble presset stort til at også jeg skulle tilberede et norsk måltid. Siden all tysk mat inneholder kål, kjøttdeig og/eller pølse tenkte jeg å holde meg unna disse, og satte i gang med viltgryte. Avgårde til "Kaufland" med ordbok for å finne einebær og tyttebær, + den nødvendige norske Braunkäse. Franskmannen bakte brød med fiken (for det skal man visst ha til viltgryte..?), og vi endte opp med tysk øl og vin, fransk brød og kake, norsk viltgryte og skotske gjester. Suksess :)

Med den norske eksamenen i sikte begynner man sakte å kjenne litt på presset. Dresden blir kaldere, forelesningene føles lengre og klinikkøktene suser forbi før man rekker å si Gesichtsboge. I tillegg nærmer jeg meg å faktisk forstå hva ansvarlig i kariologi sier. 

I morgen venter prosjekt "Lære franskmannen å danse swing". Nordmenn på besøk til helgen. Glede :)

Emneord: Dresden Av Kristine Block Mørland
Publisert 12. nov. 2012 07:38 - Sist endret 26. juni 2015 11:06
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere