"The Norwegian Guy"

 

 

Jeg tenkte at jeg burde begynne å blogge snart, siden jeg nå har vært i Dublin i over 2 uker. Denne bloggen skrev jeg faktisk for en uke siden, men fikk aldri mulighet til å laste den opp, så her kommer den:

" Hvordan jeg klarte å bære mine 50 kilo alene fra flyplassen i Dublin og til NCI  er ikke lenger et mysterium for meg.  Nøkkelen var rett og slett hyggelige folk på flyplassen, hyggelig bussjåfør (som nesten skremte livet av meg da han fortalte meg at han aldri hadde hørt om National College of Ireland  først da vi kom oss til byen), korte veien fra bussholdeplassen og til NCI, og ikke minst Rob og Michael, egentlig Micheál, (jepp, jeg lærer meg irsk!) som hjalp meg å bære bagasjen helt opp til rommet.

Alt var så klart ikke så enkelt som det høres ut som. Da jeg ankom NCI søndag kl 12, var det ingen mennesker å se nede ved inngangen. Fra før hadde jeg forbredt meg å vente i 5 timer, siden ”accommodation office” åpnet først rundt 17-tiden. Heldigvis var det kjempefint vær (rundt 15 grader og SOL!!) og jeg kunne vente utenfor hvis jeg ville, men så heldig som jeg var, kom det tilfeldigvis en jente fra ingenmannsland og hjalp meg med å finne Rob ( som skulle hjelpe meg med innsjekkingen). 

 

Totalt traff jeg 4 mennesker den rolige ettermiddagen. Alle fire var veldig overrasket da de fant ut at jeg var fra Norge, jeg kunne ikke helt forstå hvorfor, siden jeg hadde vekslet flere epost med dem tidligere, og de visste nøyaktig når jeg skulle  ankomme NCI. Det visste seg til slutt at alle hadde forventet å møte en gutt fra Norge! (En høy og blond type, tenker jeg, siden jentene så litt skuffet ut). Så jeg ble "the norwegian guy"! Senere fortalte Tobi, naboen min, at det samme skjedde med henne da hun flyttet inn.

 

De neste dagene ble etterfulgt av diverse turer til byen og Trinity college ( som BTW overrasket ledelsen stort, enda de visste nøyaktig når jeg kom til å være der), kaffeturer, små shoppingsrunder, middag med naboen, tur til nærmeste puben som er 20 m unna, og til slutt ble helgen toppet av med rugby match mellom Irland og Frankerrike. 

Jeg heiet selvfølgelig på Irland! ;) "

Man skulle tro at med så mye bagasje som jeg hadde, ville jeg huske å ta med kameraet mitt, ( spesielt fordi jeg maste så mye på deg, Maggie, for at du skulle ta med ditt til Brussel!! OG at jeg fikk et nydelig speilrefleks kamera nettopp for denne tiden..) Men NEIDA!  Så glemsk er jeg altså!

 Så bildene kommer til å bli tatt med min Iphone4, kvaliteten kommer derfor til å bli sånn bob-bob, om ikke heelt grusom... Jeg må også nevne at jeg er helt ny med hele denne "bloggingen", så det kommer til å ta en stund før jeg lærer meg alle tips og triks med opplastning av bilder og diverse..


 

 

 

Emneord: Dublin, NCI, National college of ireland, litt om første dagen Av Elham Koroud
Publisert 12. mars 2012 20:36 - Sist endret 26. juni 2015 11:08

Morsomt første innlegg

Så hyggelig å lese ditt første blogginnlegg fra Irland, gleder meg til å lese mer fra oppholdet ditt der:)
Du er nå altså "The norwegian guy". Jaja, sånn kan det gå;)

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 13. mars 2012 10:35

Gøy å lese!

Godt å høre at du ble tatt i mot av noen så hyggelige folk, søta :) Gleder meg til å lese flere oppdateringer, og se bilder!

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 13. mars 2012 20:10

Så bra!

Høres ut som du hadde et supert første møte med Dublin Elham! Litt skuffende (og veldig uventet) at du ikke husket kamera da. Jeg tok forresten heller ikke med mitt på tross av mye mas - det tok rett og slett for mye plass i kofferten ;p Jeg venter i spenning på mobil bilder :) Klem

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 15. mars 2012 21:35
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere