Table Mountain og solnedgangskonsert

Søndag den 18.mars våknet vi til solskinn og en skyfrihimmel! Dermed ble det bestemt at vi skulle erobre Table Mountain som ranger 1087moh. Tenk at vi kan se dette fjellet fra verandaen vår!

 

Vi startet turen med å dra innom et bakeri for å kjøpe ferskt brød til omeletten vi skulle ha til lunch. Før det bar videre oppover satt vi oss ned på en café i Longstreet for å drikke en kopp med morgen kaffe. For Ole betyr kaffen ALT, og dagen blir ikke den samme uten. Vi andre blir selvfølgelig påvirket av denne kaffeabstinensen, så vi henger oss så og si alltid med på den. Ole mener at det alltid kan passe med en kaffe, anytime is a good time!!

Veien opp var lang og bratt. Selv om det var en veldig varm dag, kom det av og til en frisk bris som kjørlet oss ned. Det ble nok en del vannpauser og knagsår på veien også. Da vi var vel oppe kunne vi nyte lunchen vår med en helt fantastisk nydelig utsikt.

 

Vi gikk mot det høyeste punktet på Table Mountain, før vi gikk nedover åsen mot Kirstenbosch der vi skulle på konsert med Freshly Ground et Sør-Afrikansk band, med veldig god musikk. Det var faktisk disse som laget sangen Waka Waka, som ble sunget av Shakira under fotball VM. Det var herlig stemning med gode venner og fjellet i bakgrunnen.

 

Bilder sier mer enn 1000 ord, så laget dermed en liten bildeblogg for denne gangen.

Andre ting som har skjedd den siste tiden er at:

  • Alle skoene våre ble stjålet, så vi måtte gå i sokkelessen inn på et senter for å kjøpe nye sko før skolestart. Men vi har i hvert fall fått kjøpt inn en del nå. Skohaugen vokser stadig:)
  • Vi har begynt med tannoppstillingen i dag, og håper vi blir ferdig i løpet av uken
  • Faruk og jeg klarte neste å spille tennis sammen i dag. Vi hadde noen gode runder:)
  • Har trukket en del tenner siden sist.

Adele

Emneord: Cape Town Av Adele Nettelhorst Jacobsson
Publisert 20. mars 2012 20:43 - Sist endret 6. feb. 2020 11:37

Digger å lese om hva dere har

Digger å lese om hva dere har gjort!! Jeg har vært veldig lat i det siste, og sliten, og syk.. så det er bra du holder bloggen vår gående, søta!! :D Hilse masse til guttene! Kos dere masse!! Savner deg masse!! :)

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 20. mars 2012 22:50

ååååå, så gøy! Love it!

ååååå, så gøy! Love it! Savner dere!

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 28. mars 2012 19:42
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere