Faruk Surbehan

Hey folks, dette er da min blogg, bare min. Bloggen til en 89'modell Oslo-gutt, på 8.semester, som får æren av å utveksle til den andre siden av verden og komme tilbake med fullt oppladet batteri, og glede for nye pasienter.  

Her skriver jeg om mitt opphold i Sør-Afrika, med mine trofaste medstudenter, hvor vi utforsker nye horisonter, dag inn og dag ut.

Ønsket er å kunne lære ting vi ikke får mulighet til i vårt lille Noreg og samtidig se nye og utfordrene kliniske case som kanskje kun eksistere i bøkene.

Forresten! Jeg er veldig glad i pingviner! Det er en strandlinje her i Sør-Afrika som er listet over strender man må ha sett før man dør, og der er det faktisk pingviner! En liste over ting jeg ønsker å gjøre her nede, har jeg for lengst gitt opp å lage, for den ble når jeg startet med den, uhåndterlig stor.
Jeg har ikke hatt noen dyr før, så jeg kan ikke helt relatere min fasinasjon over pingviner helt, men jeg har jo hatt mange forskjellige hobbyer, og drevet med litt forskjellig. Jeg har blandt annet vært aktiv taekwondo utøver og instruktør, såvidt begitt meg på modellflybygging, skomaking og jeg har engasjert meg i studentpolitikk og sitter i skrivende stund i ressursgruppa for religion og livssynsuttøvelse i UiO. Jeg tror interressene mine er omtrent like alsidige som mine personlighetstrekk.

Jeg liker nye utfordringer og det gleder meg å begi meg på dem, og det vil jeg tro har mye å si for en som ønsker å utveksle. Jeg tror det vi ser og opplever som utvekslingsstudent vil styrke oss på mange måter, og innse ting vi ellers ikke ville i Norge. Fattigdom og sykdom settes i perspektiv.

Publisert 30. nov. 2015 11:46
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere