På plass i København

Nå har vi kommet godt på plass i København.

På plass i København: Fra venstre Tone Heidi Holtan Saga og Line Øyen Sølvskudt

 Vi er blitt tatt godt imot av både undervisere og medstudenter.

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet 

SKT (Skolen for klinikassistenter og tandpleiere), sammen med resten av Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet ligger sammen med Rigshspitalet på Nørrebro, ganske så sentralt i København.

Den første og andre uken på Tannpleierstudiet

På tannpleierstudiet i København er det ca 70 studenter per kull, som videre er delt opp i grupper, hvor vi følger den ene gruppen. Deres studie er delt opp i moduler, og vi har startet opp modul 7 sammen med klassen.

Den første uken hadde vi kun forelesninger og ble satt i hver vår gruppe med oppgaver som blir en del av deres vurderingsgrunnlag for denne modulen. Denne uken er klinikkuke, hvor vi har fått være med å se hvordan deres rutiner på klinikken er, hvordan de skriver journal, journalopptak og så smått med våre egne pasienter.

Byen

Utenfor skolen har vi fått sett store deler av byen og livet i København. Til tross for den store kulturen for sykkeltransport har vi enda bare våget oss ut til fots. Vi har blitt sjarmert av byens mange koselige gater med små restauranter, cafeer, barer og nisjebutikker.

Lærerikt opphold

Vi har vært ganske heldig med timingen, for i modul 7 lærer de å sette ledningsanestesi (som tannpleier i Danmark har lov til). Dette fikk vi være med på, noe som var veldig interessant og lærerikt.

Vi ser frem til to nye uker her i København, med enda mer faglig og sosialt påfyll.

Tone Heidi og Line

Av Line Øyen Sølvskudt, Tone Heidi Holtan Saga
Publisert 8. feb. 2019 13:33 - Sist endret 10. des. 2019 16:10

Takk for fint innlegg. Det blir spennende å følge dere videre på bloggen. Lykke til videre:-)

Anne Eikeland - 7. feb. 2019 10:14
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere