Hverdagen ved Karolinska Institutet

Nå har vi vært i Stockholm i over to uker og hverdagen er godt i gang.

Utsikt over Stockholm fra Monteliusvagen.

Utsikt over Stockholm fra Monteliusvagen. 

 

I forrige uke hadde vi våre første pasienter på klinikken. Klinikken her fungerer ganske likt som i Oslo men noen ting er annerledes. Klinikkdagen her starter kl. 08:00 og dagen er ferdig kl. 17:00. Når dagene på klinikken blir så lange er det ekstra deilig med en lunsjpause på 1,5 timer. Fire ganger i semesteret bruker en eller to studenter 1 time av klinikkøktene til å presentere ulike kliniske kasus og sammen med resten av kullet diskuterer de diagnoser og prognoser. I løpet av vårt opphold får vi være med på to slike kasus seminarer. Vi får også muligheten til å være en dag med kjeveortoped og pedodonti spesialister. 

Når vi ikke er på klinikken bruker vi tid på å skrive oppgave om tobakkavvenning, forbereder presentasjon om vårt studie hjemme i Oslo og skriver på bacheloroppgaven vår. På Karolinska Institutet er det mange hyggelig steder å lese. 

Bildet kan inneholde: lilla, blomsterpotte, anlegg, gulv, gulvbelegg.Bildet kan inneholde: anlegg, belysning, arkitektur, interiørdesign, vindu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nå skal vi nyte våre to siste uker på Institutet og utforske resten av Stockholm før vi drar hjem!

 

Av Emmeline Hansen, Aurora Berg
Publisert 28. feb. 2022 18:01 - Sist endret 28. feb. 2022 18:01
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere