Første skoledag

Mandag 23. januar troppet vi spente opp til første skoledag. Vi traff Malin som er konsulent for tannpleierstudiet. Hun var veldig hyggelig og hjelpsom dame som ga oss omvisning av skolen.

 

Karolinska Institutet - Solna

Vi fikk et godt inntrykk av skolen som var moderne og fargerik. Det var lett å finne frem til ulike forelesningssaler. Store deler av dagen gikk med til å skaffe adgangskort, navneskilt og få oversikt over timeplanen for hele oppholdet. 

Vi skulle følge timeplanen for termin 2 (første klassinger) og termin 4  (sisteåret). Her gjaldt det å plukke ut viktige forelesninger fra begge terminene. Vi valgte derfor å delta i pedodontiforelesning med termin 4 første dagen.

Timeplanen her er ikke så veldig forskjellig fra den vi følger i Norge, og dagene er varierte.  Det er noen halve dager, og noen hele dager med faglig opplegg. Og her har vi jo også studiedager. Vi brukte de dagene på å kose oss i denne store byen (mer om interaksjons- besøk kommer i senere innlegg).

Vi fikk mange spørsmål om serien "SKAM", noe som vi var godt forberedt på. Men vi var ikke de rette personer å spørre, siden jeg og Miriam ikke er stor fan av serien. "SKAM" er tydeligvis like populært, eller kanskje mer populært , i Sverige i forhold til i Norge.

veldig klare til förste skoledag
Kantine

Bibliotek

 

Av Kashin og Mirjam
Publisert 16. feb. 2017 15:06 - Sist endret 6. feb. 2020 11:37

Det er inspirerende lesing og vakkert å se bildene fra flotte KI!

Kjersti Elisabeth Carlsen - 16. feb. 2017 15:35
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere