A1.1001

A1.1001 er et hybrid undervisningsrom, som det er mulig å gjennomføre digital-hybrid undervisning i. Både symmetrisk (zoom, og andre videokonferanse løsninger) og asymmetrisk (forelesingsopptak 2 eller zoom opptak) Kameraet sitter på veggen på venstre side av rommet. Det er ikke aktivt ved mindre zoom eller annen video programmer er på.

Bruksanvisning A1.1001. 

A1.1001 styres fra Crestron Panelet på høyre siden av kantret, rett bak dokumentkameraet. For å starte stykk på skjermen og vent til du får opp velkomst bilde.

 

Trykk på bilde og de vil bli møtt av “hjem skjermen” 

Velg prosjektor, og deretter hvilken, skjerm du ønsker å bruke, dette vil starte prosjektoren og kjøre nedlerretet. Skjermene er merket på toppen ned nummeret. Du kan også velge Dokumentkamera og Laptop enten VGA eller HDMI.  

NB! Det er bare lyd ut i rommet fra Fast-PC med ved valg skjerm 1 

Neste meny er kamera, dette er den eneste menyen som avviker fra standard oppsettet på panelet. Her har får du kontrollen over PTZ-kameraet, på venstre siden av skjermen finner du styringen for manuell kontrollen, kamera opp/ned og høyre/venstre og zoom kontrollene. På høyre siden av skjerm har du kamera forhånds innstillinger:  

1. Er nærbilde av foreleser plass.  

2. Er bilde av foreleserplass og tavle 

3. Er Nærbilde på talestolen 

4. Kamera tar bilde av taket, (ønsker ikke kamera mot foreleser mod). 

 

Den neste menyen er Lys, denne menyen gir deg noen lyskontroll forutsatt at lyset i rommet er skrudd på. Du kan dimme lyset opp og ned, og skru på og av sidelysene. 

Neste meny er gardiner, denne menyen er ganske selvforklarende, Her kan du starte åpne og lukke gardinen bak i auditoriet. 

Side menyen er lyd menyen her kan du styre PC-lyd og det er det. (NB! Lyden startet ofte på null så du må skru opp lyden i så fall) 

Siste menyen er hjelp: Her finner man opplysninger om systemer og kontakt punkter for rommet. Telefonnummer og e-post. 

Av Odin Mikal Ekstrøm
Publisert 26. jan. 2022 15:06 - Sist endret 26. jan. 2022 15:06