A1.1004

A1.1004 er satt opp for opptak av undervisning, men er ikke satt opp for hybrid-undervisning. Dette betyr at det bare er mulig å gjøre asymmetrisk undervisning i rommet med  (forelesingsopptak 2 eller Zoom-opptak)

Bruksanvisning A1.1004.

A1.1004 styres fra Crestron Panelet som er rett under skjermene på kantret. For å starte trykk på skjermen og vent til du får opp velkomst bilde trykk engang til og vent mens den starter,

Bildet kan inneholde: gjøre, sirkel, merke, carmine, grafikk.

velg prosjektor, og deretter hvilken, skjerm du ønsker å bruke, dette vil starte prosjektoren og kjøre nedlerretet. Skjermene er merket på toppen ned nummeret. Du kan også velge Dokumentkamera og Laptop.

Den neste menyen er Lys, denne menyen gir deg noen lyskontroll forutsatt at lyset i rommet er skrudd på. Du kan dimme lyset opp og ned, og skru på og av sidelysene.

Side menyen er lyd menyen her kan du styre PC-lyd og det er det. (NB! Lyden startet ofte på null så du må skru opp lyden i så fall)

Bildet kan inneholde: gjøre, skjermdump, programvare, nummer, multimedia.

Siste menyen er hjelp: Her finner man opplysninger om systemer og kontakt punkter for rommet. Telefonnummer og e-post.

Av Odin Mikal Ekstrøm
Publisert 26. jan. 2022 15:06 - Sist endret 26. jan. 2022 15:47