Bruksanvisning for PC-Stue IOB, A1.1022

PC-Stue, IOB, A1.1022, er et liten undervisnings rom, med 31 faste UiO-driftede PCer, fordelt på 1 lærer/instruktør PC og 30 student PCer. Rommer har prosjektor og AV-styring, med to kilde valg, Fast-PC (instruktør PCen), og Laptop via HDMI kable. Systemet styrer fra et 5” touch-skjerm ved siden av instruktør PC.

Bruksanvisning A1.1022

For å starte AV-systemet, Trykk på touch skjermen, hvis den var svart vil du nå bli presentert med en oppstarts skjerm. Trykk i så fall en gang til for å starte systemet.

Bildet kan inneholde: gjøre, sirkel.

Du kommer nå til hjemskjermen, hvor du langs bunden av skjermen har fire knapper. Avslutt, Projektor, Lyd, Hjelp. For å starte prosjektor knappen projektor.

Bildet kan inneholde: hvit, grå, gjøre, skjermdump, teknologi.

Du blir nå møtt et bilde med tre valg i det grå feltet, Fast PC, Laptop HDMI og bild av. Velg den kilden du ønsker. Projektoren vil da starte og lerretet rulle ned, og etter en liten stund vil bilde fra valgt kilde bli vist på lerretet.

Bildet kan inneholde: produkt, gjøre, skjermdump, teknologi, programvare.

Neste meny er «Lyd» I denne menyen kan du justere PC lyd.

Bildet kan inneholde: lys, produkt, gjøre, skjermdump, teknologi.

Siste valget på raden er «Hjelp» hvor det står kontakt informasjon for rommet og for behov med hjelp.

Bildet kan inneholde: produkt, gjøre, rektangel, skjermdump, skråningen.

Publisert 27. jan. 2022 14:08 - Sist endret 27. jan. 2022 14:08