Laura Marquez Giraldo

Barcelona capital del arte y la cultura: Ut fra det lille jeg har sett tidligere, er Barcelona er en fantastisk vakker by. Verd et besøk er Katedralen "La Sagrada Familia" som er et slags prosjekt påbegynt av Antonio Gaudi eller "Arc de triomf" som er et veldig fint monument. For fotball-fansene så er "Camp Nou" det neste mest besøkte turiststed etter den store katedralen. Barcelona er også kjent for å være bosted for store malere som Salvador Dali eller Pablo Picasso. Barcelona er full av kunst og mye arkitektur.

Jeg gleder meg til å komme frem og for eksempel kunne spise paella ved stranda eller gå på guidet turer for å lære historien bak byen. Ikke minst så gleder jeg meg til å bli kjent med masse nye fantastiske folk av all slags og besøke mange forskjellige steder rundt omkring.  Jeg synes at det kommer til å bli en unik opplevelse, og nå er det sjanse for å komme meg unna snøen og finne frem solbrillene.

Det vil også være en veldig spennende opplevelse å treffe nye og andre typer pasienter på det odontologiske fakultetet i Barcelona. Det blir nok masse av lærerike kasus og andre måter å behandle en pasient på. Dette er essensen som jeg er ute etter mens jeg er på utveksling her. I tillegg så får man treffe andre hyggelige studenter fra ulike fakulteter, og dette er en veldig fin sjanse for å kalibrere noe av den kunnskapen vi allerede har.

See you soon, Barcelona!

Publisert 9. apr. 2018 08:51

Disse første fire ukene i Barcelona har vært utrolige lærerike og givende. Jeg har fått den fantastiske muligheten av å være i et annerledes miljø enn Oslo, noe som jeg forventet skulle være en utrolig opplevelse, og det har det vært på mange måter.