Forelsket

 En uke har gått, og Paris-jeg er forelsket i deg!! Dette er en by som lukter mye, smaker mye hvert sekund skuer øyet insta-moments (det het i 2008 kodak-moments) jeg smiler når jeg går i gatene, atmosførene er varmere enn i Norge, og  spekteret er virkelig bredt! Bare noen stopp med metroen eller RER og du har opplevd to ytterkanter-rundt LE LOUVRE hvor du blir blendet av vesker og briller som heter Gucci Lois vit osv osv -til andre områder hvor 90 %har ubehandlede malokklusjoner. 

 

Sykehuset hvor vi har klinikk 3 dager i uka er det koseligste noensinne! Moderne inni, slott/fransk/ærverdig (? Skrives det sånn?) utenfor! Hage med druetrær og egen vinproduksjon, og når jeg spurte om de sendte med hjemmelaget i mangel på annet sterkt etter kirurgi, fikk jeg egentlig ikke et helt tydelig nei!

 

Ellers fått gjort mye på klinikken allerede! De tror vi er veldig flinke..:/)) i går gjorde jeg endo på den varme måten-hot endo! Og-ja-ting er annerledes her, men mest det administrative og rutinene-når hansker er på og du sier "ouvrir la bouche" er det ganske likt! Tenner er et internasjonalt konsept! 

 

Beklsger rotere skrevet? Men fra iPhone.

Skriver mer og bilder seinere! 

 

MMS budois!

Emneord: Paris Av Karen Risnes
Publisert 4. okt. 2012 14:11 - Sist endret 26. juni 2015 11:06

"Smashing" tittel!

"Smashing" tittel!

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 5. okt. 2012 00:53

Herlig innlegg, Karen! Det

Herlig innlegg, Karen! Det høres ut som du har det bra! Lykke til med resten av oppholdet!

Skrevet av: Anonym

anonym@webid.uio.no - 10. okt. 2012 08:19
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere