Paris

Publisert 30. nov. 2015 15:05

Jeg heter Karen og skarrer på R'en. Etter mange år på østlandet er det nå på tide å omgås flere som også har denne språk-finessen. Om få dager reiser jeg til -hold-deg-fast-- Paris, og føler meg virkelig heldig som får muligheten til dette!  

Publisert 16. nov. 2012 10:01

Inngang til sykehuset. Folk i helgemodus. I dag tenner julelysene paa Champs Elysses. Modellene er satt i artikulator og ,andag fortsetter vi med partiell protese. Igjen learerikt, spraakt er frendeles en utfordring, men det gaar bra!

Publisert 6. nov. 2012 11:05

Laboratoriearbeid. Laererikt, men tar mye tid. Gjelder aa finne en lopegutt! Her sekundaeravtrykk for PAP prothese ammovible partiell

Publisert 6. nov. 2012 11:01

Tros 4 ulike programmer paa data, er pasientens journal fremdeles av papir. De gjoer det litt mer tungvindt, tror de liker det best slik her i Frankrike. Mais ca marche encore!

Publisert 6. nov. 2012 10:56

Hosten er kommet til Paris: Er kjolig men ikke sno: Har i dag gjort kario: Det blir mye latter da man pga tiden maa forklare ting fort; dermed blir det litt miming og uverbale hjelpemidler. Bildet viser utsikt til hagen ved sykehuset Bretonneu. Folk her er snille med oss som er erasmus, vi blir vist tillit men ogsaa taalmodighet. Det er virkelig goy aa oppleve noe saa annerledes ,en likevel saa likt! Har ikke angret ett sekund paa at jeg reiste hit! SELV om de sterile rutinene er kanskje ikke saa bra, rontgenfremkallingen virker nesten aldri; alt laboratoriearbeidet med proteser maa vi gjore selv. og tilnaermet 100 prosent av instruktorene royker. Det er like vanlig som aa drikke kaffi. Ulempene glemmes lett naar du sykler ved seinen og ser Eiffeltaarnet blinke som en diskokule paa vei til det pulserende nattelivet hvor du som blond med en fransk accent som bekrefter at du ikke er lokal, faar servert et glass champagne for du har rukket aa si BONJOUR med din beste innlevelse.

Publisert 4. okt. 2012 14:11

 En uke har gått, og Paris-jeg er forelsket i deg!! Dette er en by som lukter mye, smaker mye hvert sekund skuer øyet insta-moments (det het i 2008 kodak-moments) jeg smiler når jeg går i gatene, atmosførene er varmere enn i Norge, og  spekteret er virkelig bredt! Bare noen stopp med metroen eller RER og du har opplevd to ytterkanter-rundt LE LOUVRE hvor du blir blendet av vesker og briller som heter Gucci Lois vit osv osv -til andre områder hvor 90 %har ubehandlede malokklusjoner. 

Emneord
Siste kommentarer Mer ...