Karen Risnes

Jeg heter Karen og skarrer på R'en. Etter mange år på østlandet er det nå på tide å omgås flere som også har denne språk-finessen. Om få dager reiser jeg til -hold-deg-fast-- Paris, og føler meg virkelig heldig som får muligheten til dette!  

Er oppvokst på Sotra utenfor Bergen. Der regner det loddrett og vinden blåser så kjenner at du lever! Etter videregående i ly av Ulrikkens topp, sentrum av Varg Veums verden, omgitt av brann-patrioter og skråsikre Bergensere, flyttet jeg til Norges eneste storby- Oslo- en by jeg har blitt gla i! Her heter det pølse i lompe og ikke hot-dog, men det er helt greit!

Rosa er min yndlingsfarge og kokosboller er det beste jeg vet! Selv om jeg som liten drømte om å bli telefondame, er jeg nå på vei til å bli tannlege-noe jeg er gla for! Synes det blir mer og mer spennende! Faglig utfordrende, resultatmessig tilfredsstillende og fascinerende å møte så mange ulike mennesker!

Nå gleder jeg meg til å oppleve en ny by og håper jeg får se og erfare spennende odontologiske kasus og metoder! Blir spennende å se hvordan det gjøres her nede!

Publisert 30. nov. 2015 15:05 - Sist endret 30. nov. 2015 15:05
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere