Aktuelle saker

• isanullah Ein internasjonal Instagramambassadør for studentkvardagen på OD 28. okt. 2019 13:59

- Eg trur eg er med på å gje eit litt anna bilete av odontologifaget enn den skumle tannlegen.

• babies Null-hull generasjonen finnes ikke 11. okt. 2019 15:35

Mandag 14. oktober er Verdens kariesfrie dag . Fokus i år er å begrense sukkerinntak hos barn under 2 år for å kunne gi forutsetning for bedre helse og tannhelse gjennom livet.

• iadr-session-schedle-haugen-660px Oral Health Research Congress i Madrid 10. okt. 2019 12:15

Dei europeiske og skandinaviske delane av the International Association for Dental Research (IADR) var vertskap for dette årets kongress i Madrid, med stor deltaking frå Det odontologiske fakultet.

• bentemedgruppe Munnhelse og palliativ pleie 30. sep. 2019 15:28

En posterpresentasjonspris fra Berlin adresserer viktigheten av et tverrfaglig samarbeid om munnhelsen innen palliativ pleie

Alle arrangementer ved IKO

• Digital prøveforelesning: Behzod Tashbayev 18. des. 2020 10:15

MD Behzod Tashbayev ved Institutt for klinisk odontologi avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Research on autoimmunity and tissue degeneration: How to separate the two processes?

• Digital disputas: Behzod Tashbayev - Oral medisin, oftalmologi 18. des. 2020 12:15

MD Behzod Tashbayev ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): In Search of Diagnostic Markers of Dry Mouth and Dry Eye Disease.