Aktuelle saker

• Studenten ved en bod Ein internasjonal Instagramambassadør for studentkvardagen på OD 28. okt. 2019 13:59

- Eg trur eg er med på å gje eit litt anna bilete av odontologifaget enn den skumle tannlegen.

• Bildet kan inneholde: person, barn, ansikt, baby, ansiktsuttrykk. Null-hull generasjonen finnes ikke 11. okt. 2019 15:35

Mandag 14. oktober er Verdens kariesfrie dag . Fokus i år er å begrense sukkerinntak hos barn under 2 år for å kunne gi forutsetning for bedre helse og tannhelse gjennom livet.

• Bildet kan inneholde: sosial gruppe, begivenhet, ungdom, samfunnet, prisutdeling. Oral Health Research Congress i Madrid 10. okt. 2019 12:15

Dei europeiske og skandinaviske delane av the International Association for Dental Research (IADR) var vertskap for dette årets kongress i Madrid, med stor deltaking frå Det odontologiske fakultet.

• fire forskere står oppstillt Munnhelse og palliativ pleie 30. sep. 2019 15:28

En posterpresentasjonspris fra Berlin adresserer viktigheten av et tverrfaglig samarbeid om munnhelsen innen palliativ pleie

Alle arrangementer ved IKO

• Prøveforelesning: Henrik Skjerven 24. mai 2022 10:15

Cand. odont. Henrik Skjerven ved Institutt for klinisk odontologi avholder prøveforelesning over oppgitt emne: Does the timing of implant loading influence the outcome of implant supported single tooth replacements?

• Bildet kan inneholde: væpne, menneskekroppen, kjeve, smil, erme. Disputas: Henrik Skjerven – Protetikk og bittfunksjon 24. mai 2022 12:15

Cand. odont. Henrik Skjerven ved Institutt for klinisk odontologi vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. (philosophiae doctor): Influence of digital design and fabrication of surgical guides on the accuracy of implant placement.

• People talking. Innovation hangout #2 for academia and industry 9. juni 2022 17:00

Welcome to the second Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with the Association of the Pharmaceutical Industry in Norway (LMI). Topic: Tomorrow’s medicine – advanced therapies, cell therapy, precision medicine and nuclear medicine.

• Bildet kan inneholde: datamaskin, dataskjerm, personlig datamaskin, perifer, data-tastatur. Kurs i praktisk bruk av CBCT for tannleger 1. sep. 2022 09:00

Hovedformålet med kurset er å gi teoretisk kunnskap og praktisk trening i bruk av CBCT (cone beam computed tomography/3D røntgen). Kurset går over fire dager. To av dagene foregår digitalt. Forelsesningene til den digitale delen sendes ut i god tid før samlingen. Fysisk del foregår:

• På Kurset klinisk veiledning i odontologi deltar veiledere ved Det odontologiske fakultet Samling for Klinisk veiledning i odontologi 12. sep. 2022 09:00

Nå er det klart for første samling i kurset "klinisk veiledning i odontologi" for nye kliniske veiledere ved instituttet.

Nå er det klart for første samling i kurset "Klinisk veiledning i odontologi" for nye kliniske veiledere ved instituttet.

• Kurset klinisk veiledning i odontologi går hvert år og kliniske veiledere ved Det odontologiske fakultet deltar Sluttsamling for kurset Klinisk veiledning i odontologi 25. jan. 2023 09:00

Det er klart for sluttsamlingen i kurset "klinisk veiledning i odontologi" for kliniske veiledere ved instituttet.