Reise, hotell og honorar

Informasjon om reiseoppgjør til deg som er medlem av en bedømmelseskomite.

Fakultetet dekker utgiftene i forbindelse med doktorgradsprøven for sine opponenter etter statens regulativ.

Honorar, reise og refusjon av utlegg

Som medlem av en bedømmelseskomite gjøres du oppmerksom på at:

  • Original kvitteringer og/eller annen dokumentasjon på utgifter må sendes inn i forbindelse med utbetaling av honorar og refusjon av utlegg.
  • Utbetaling av honorar og refusjon av utlegg skjer etter avholdt prøveforelesning og disputas.
  • Informasjon om hvor original kvitteringer og/eller dokumentasjon skal sendes vil bli gitt til deg i forbindelse med doktorgradsprøven.

Fakultetet kan hjelpe med bestilling av reisen til Oslo og hotellovernatting.

Honoraret mottar du også i etterkant av disputasen.

Flyreise

Flyreiser på 1st class/business class dekkes ikke når andre billetter er tilgjengelige.

Overnatting

Vi anbefaler at du bor på hotell i Oslo sentrum. Fakultetet dekker kun enkeltrom i to netter for inntil maksimum 1800 NOK per natt. Eventuelle utgifter for ledsager dekkes ikke.

Bil, taxi og flytog

Refusjon av utgifter til bruk av egen bil skjer bare når det på forhånd er gitt samtykke til dette. Skal samtykke gis forutsettes det i henhold til regulativet at det vil være en vesentlig ulempe å reise med rutegående transportmidler.

Så langt det er mulig ber vi tilreisende opponenter om å benytte offentlig transport. Taxi bør kun benyttes når offentlig transportmiddel vanskeliggjør reisen. Mellom Oslo Lufthavn og Oslo sentrum er flytoget raskeste og rimeligste fremkomstmiddel og bruker ca. 25 minutter til Oslo. Flytoget går hvert 10. minutt fra Oslo Lufthavn og Oslo Sentralstasjon. Nationaltheatret stasjon ligger også sentralt med kort avstand til våre anbefalte hoteller. Fra Oslo Sentralstasjon eller Nationaltheatret kan taxi eventuelt benyttes tur/retur hotellet.

Publisert 16. mars 2016 07:49 - Sist endret 16. mars 2016 07:49