Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: skrift, triangel, rektangel, magenta, logo.
Publisert 21. okt. 2021 08:56

Studiebarometeret er NOKUTs årlige undersøkelse om studiekvalitet. Undersøkelsen går til alle studenter i 2. eller 5. studieår, ca. 65 000 studenter i hele landet.  For OD er det tredje semester tannpleie og odontologi samt niende semester odontologi som vil få en invitasjon til å delta i undersøkelsen som sendes ut i disse dager.

Billdetkolasj
Publisert 20. okt. 2021 10:22

Etter lang tid med sosial distansering er det nå klart for et fysisk møte når NTF skal arrangere sitt årlige landsmøte i Bergen 4.-6. november. Det odontologiske fakultet bidrar som vanlig også denne gangen bredt i det faglige programmet.

Bildet kan inneholde: panne, øyenbryn, skjegg, kjeve, smil.
Publisert 19. okt. 2021 15:44

Mange studenter som ønsker å bli tannlege begynner studiet i utlandet. Etter ett til to år kan utenlandsstudentene søke om plass ved UiO og UiT til å fullføre studiet gjennom et årlig innpassingsopptak. I år var det særlig konkurranse om plassene.

Bildet kan inneholde: smil, yttertøy, fotografi, anlegg, skulder.
Publisert 30. sep. 2021 12:49

Som et coronatiltak har UiO ansatt mentorer for studentene som begynte i høst. På OD har vi ni studentassistenter som skal hjelpe de nye studentene med å finne seg til rette på studiet de har startet på.

Bilde viser paneldelaktenene på scenen
Publisert 30. sep. 2021 10:17

Forskere fra fire ulike fakultet var samlet på Litteraturhuset i anledning årets Forskningsdager for å gi sine betraktninger på den bevegelsen det er når mennesker beveger seg fra konflikt til fred. Dette er årets tema på Forskningsdagene.

Bildet kan inneholde: smil, underholdning, scenekunst, begivenhet, gardin.
Publisert 24. sep. 2021 13:56

Etter en lang coronapause var det endelig på tide med doktorkreering igjen. Ikke siden 17. september 2020 har arrangementet vært gjennomført i Universitetets aula. I alt fikk 113 doktorander diplom. Fra OD fikk Kjersti Sturød sitt overrakt av rektor og dekan.

Bilde av to studenter som sitter i auditoriumet
Publisert 19. aug. 2021 11:36

Denne uken startet 17 nye spesialistkandidater på fakultetet. Årets kandidater er tatt opp på en av følgende fagavdelinger: Endodonti, Pedodonti, Kjeveortopedi, Periodonti, Oral kirurgi og oral medisin, Oral protetikk og Pedodonti og atferdsfag.

To tannhelsesekretærer i klinikktøy
Publisert 22. juni 2021 11:51

Jobbhverdagen under pandemien har vært annerledes. Mange har vært nødt til å arbeide hjemmefra, mens ansatte som jobber i klinikk har møtt på jobb som vanlig. Hvordan har over ett år med corona vært å stå i for tannhelsesekretærene i ODs klinikker?