Aktuelle saker

Gruppebilde
Publisert 18. mai 2022 15:49

I en høytidelig seremoni på Grand Hotel ble 33 Oslo-ambassadører utnevnt av Oslo Convention Bureau By Scandic. Dette er første gang Oslo arrangerer en slik ambassadørseremoni, hvor formålet er å hedre nøkkelpersoner innen lokale fag- og forskningsfelt som har bidratt til positiv profilering av Oslo.

Gruppebilde av innlederene
Publisert 12. mai 2022 10:49

Det er hovedkonklusjonen etter en omfattende strategiprosess ved fakultetet. Et veivalg som også fikk støtte fra eksterne aktører som var invitert inn for å gi sine innspill på strategiprosessen som skal ferdigstilles i løpet av juni.

Bildet kan inneholde: jeans, stol, bygning, begivenhet, fjernsyn.
Publisert 29. apr. 2022 14:20

Pandemien har ført til at det har vært vanskelig å møtes, både sosialt og i faglige sammenhenger. Men på Ferdighetssenteret var det rom for begge deler, da det torsdag 28. april ble arrangert kurs i kompositter.

Illustrasjon såkornmidler
Publisert 27. apr. 2022 13:03

Er du en forsker innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning av såkornmidler. Vi vil støtte opptil 35 prosjekter. Søknadsfrist: 24. mai 2022.

Illustrasjon tilskudd studenter.
Publisert 27. apr. 2022 13:03

Er du student innen livsvitenskap, helse eller teknologi? Har du en innovativ idé til et produkt, en tjeneste eller en teknologi, men trenger hjelp til å videreutvikle den? Veksthuset for livsvitenskap kan hjelpe deg videre. Sjekk vår utlysning for studenter. Vi vil støtte opptil 20 prosjekter. Søknadsfrist: 24. mai 2022.

Bildet kan inneholde: fottøy, bilderamme, frakk, stol, dress.
Publisert 7. apr. 2022 09:43

Fredag 1. april var store auditorium fylt til randen av folk som hadde tatt turen til Geitmyrsveien for å være med på Fagdagen som ble arrangert av IKO.

Universitetsdirektør Arne Benjaminsen overrakte UiOs HMS-pris til Morten Hanstad
Publisert 6. apr. 2022 13:15

Mandag 4. april ble Morten Hanstad tildelt UiOs HMS-pris for 2021. Hanstad får prisen for sin strålende innsats for arbeidsmiljøet ved fakultetet vårt.

Bilde av dekan Tiril Willumsen under møtet.
Publisert 29. mars 2022 12:29

I anledning munnhelsedagen den 21. mars deltok dekan Tiril Willumsen på et seminar om munnhelse i Stortinget. Budskapet til dekan Willumsen var at sykdommer i munnhulen har komplekse årsaker, og at tilstanden er alvorlig og bør behandles på medisinske kriterier.

Bildet kan inneholde: briller, synsomsorg, briller, vindu, reise.
Publisert 24. mars 2022 10:38

Vår kjære avholdte og gode kollega, Johanne Bye (64 år) gikk brått og altfor tidlig bort den 10. mars 2022. Barneklinikken ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo har mistet en verdifull og kjær medarbeider.

Et gruppebilde av studentene
Publisert 1. mars 2022 15:30

Etter to år med pandemi er det svært gledelig for fakultetet å kunne ønske velkommen til innreisende utvekslingsstudenter på klinikken igjen.

Ståle Petter Lyngstadaas, Roger Simm og Carl Hjortsjö
Publisert 23. feb. 2022 13:17

Dekanatet har oppnevnt en redaksjonskomité som skal være en arena for diskusjon og idémyldring for å få frem de gode forskningssakene ved fakultetet. Redaksjonen har hatt sitt første møte og ønsker innspill fra ansatte og studenter.

Bildet kan inneholde: person, panne, nese, ansikt, hode.
Publisert 9. des. 2021 09:26

Integrert innsats fra mange ulike fagdisipliner må til for å håndtere utfordringene som den stadig voksende andelen av eldre i befolkningen representerer. Et forskningssenter i Norge kan fremme en helhetlig forståelse av aldringsprosessen og de eldres rolle i samfunnet.

Bildet kan inneholde: person, klær, kinn, smil, hake.
Publisert 8. des. 2021 15:05

– Vår oppgave er å lindre, ikke skape angst, skriver Mariann Hauge, Bent Storå og vår dekan Tiril Willumsen i denne kronikken i Dagens medisin.