Aktuelle saker

Gruppebilde av forskere
Publisert 22. jan. 2020 10:20

I 2018 fikk avdeling for Biomaterialer en stor Eurostar-tildeling på flere millioner, og i forrige uke var de franske samarbeidspartnerne i Norge for å diskutere fremdriften i prosjektet.

Pasient gaper med munnen for tannlegen
Publisert 15. jan. 2020 09:12

Dekan Pål Barkvoll støtter rektor ved UiB om unødvendig styring av innhold i helseutdanningene med statlige forskrifter.

Gruppebilde
Publisert 20. des. 2019 15:36

En hyggelig tradisjon ved fakultetet er å samles til dekanens julegløgg.  I år var det også arenaen hvor flere priser ble delt ut.

Publisert 18. des. 2019 14:04

Det er midler fra NFRs utlysning for Unge forskertalenter hvor Hanna Tiainen har nådd helt til toppen i den knallharde konkurransen.

Bildet kan inneholde: kokk, leder, matforedling, matlaging.
Publisert 5. des. 2019 15:44

Tittelen tilhører Rigmor Schøne, som til daglig jobber på sterilsentralen på IKO.   I juni 2019 var hun ferdig utdannet som sterilforsyningstekniker,og altså den første av sitt slag i tannhelseverden.

Bildet kan inneholde: tekst, font, smil.
Publisert 5. des. 2019 15:21

Anne Rønneberg har vist vei når det gjelder å sette fokus på tannhelsepersonells viktige rolle i møte med sårbare barn. Da er det gledelig at dette arbeidet legges merke til.

Bildet kan inneholde: mote, begivenhet, moro.
Publisert 26. nov. 2019 15:49

For å lykkes i kampen mot antibiotikaresistens må man samarbeide på tvers av landegrenser. RESISPART-prosjektet muliggjør denne typen forskning.

Bilde av kvinne
Publisert 22. nov. 2019 14:09

Det er Britt Amundsen Hoel som tiltrer som fungerende fakultetsdirektør ved OD fra 01.01.20.  Hun kommer fra stillingen som assisterende eiendomsdirektør ved UiO

Bildet kan inneholde: kvinne, ansikt, hud, hode, hake.
Publisert 20. nov. 2019 14:56

Universitetsdirektøren vil utrede muligheten for å etablere en felles fakultetsadministrasjon for Det odontologiske fakultet og Det medisinske fakultet

Bilde fra forelesning
Publisert 15. nov. 2019 17:01

Torsdag 14. november feiret fakultet 60 år som eget fakultet ved Universitetet i Oslo. Det ble behørig feiret fra morgen til kveld.

Dekan og Professor Pål Barkvoll tar imot Dekan, Professor Yusuf Osman fra the University of the Western Cape
Publisert 11. nov. 2019 14:44

Denne høsten har fakultetet hatt besøk fra representanter fra samarbeidspartner the University of the Western Cape.

Bildet kan inneholde: sjekk, begivenhet, samfunnet, fagbrev, tildele.
Publisert 4. nov. 2019 11:12

Det var Thea Smedsrud Bjørnstad fra  Det odontologiske fakultet som ble tildelt studentforskerprisen under NTFs landsmøte.

Studenten ved en bod
Publisert 28. okt. 2019 13:59

- Eg trur eg er med på å gje eit litt anna bilete av odontologifaget enn den skumle tannlegen.

Bildet kan inneholde: person, barn, ansikt, baby, ansiktsuttrykk.
Publisert 11. okt. 2019 15:35

Mandag 14. oktober er Verdens kariesfrie dag. Fokus i år er å begrense sukkerinntak hos barn under 2 år for å kunne gi forutsetning for bedre helse og tannhelse gjennom livet.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, begivenhet, ungdom, samfunnet, prisutdeling.
Publisert 10. okt. 2019 12:15

Dei europeiske og skandinaviske delane av the International Association for Dental Research (IADR) var vertskap for dette årets kongress i Madrid, med stor deltaking frå Det odontologiske fakultet.

Bildet kan inneholde: offisielt, business.
Publisert 7. okt. 2019 15:29

Dekan Pål Barkvoll er skuffet over forslag til årets statsbudsjett

Et gammelt bilde fra kantinen ved fakultet
Publisert 1. okt. 2019 15:26

Den 14.  november har vi gleden av å invitere tidligere studenter og ansatte samt nåværende ansatte og studenter til en jubileumsfeiring i anledning fakultets 6o års jubileum.

fire forskere står oppstillt
Publisert 30. sep. 2019 15:28

En posterpresentasjonspris fra Berlin adresserer viktigheten av et tverrfaglig samarbeid om munnhelsen innen palliativ pleie

Tre deltakere sittende i panelsamtale og en person på talerstolen
Publisert 30. sep. 2019 11:41

Vi lever stadig lenger. Hvordan skal vi som samfunn møte utfordringene dette gir oss? Og ikke minst: Hvordan kan det at vi blir eldre, brukes som en ressurs? Det var spørsmålene som ble tematisert på Litteraturhuset under årets forskningsdager.

Gruppebilde på scenen med presentasjon-slide i bakgrunnen
Publisert 13. sep. 2019 09:16

Den europeiske endodontiforeninga arrangerer denne veka sin 19. konferanse. Institutt for klinisk odontologi har sett sitt preg på programmet.

Henter forslag fra Google
Publisert 20. aug. 2019 10:06

Det er et spørsmål som opptar forskere ved OsloMet og Det odontologiske fakultet ved UiO.

Henter forslag fra Google
Publisert 12. aug. 2019 08:54

Christina Hvaring blir tildelt kongens gullmedalje for sin doktorgrad i odontologi.

Dekan foran bilde av Solen av Edvard Munch
Publisert 24. juni 2019 15:41

Den vakre aulaen var nok en gang en verdig ramme da årets kandidatavslutning ble avholdt.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, samfunnet, ungdom, team, begivenhet.
Publisert 21. juni 2019 14:49

Tradisjonen tro var det høy kvalitet på årets masterpresentasjoner, og som vanlig hadde juryen en vanskelig jobb. Her er årets prisvinnere.

Panelet på litteraturhusets scene
Publisert 13. juni 2019 11:11

På frukostmøte om eldres munnhelse var det einigheit om at samhandling er viktig for at eldre skal få den oppfølginga dei har krav på.