Odontologi mye mer enn bare tenner

Visste du at på det odontologiske fakultet brukes nanoteknologi i forskningen? Eller at det jobbes med å løse utfordringene knyttet antibiotikresistens, og at det forskes på Alzheimers?

Kolasj av bilder

Foto: Colorbox, Per Gran og Steinar Stølen

Holder du på å fullføre videregående og synes dette høres spennende ut? Da anbefaler vi at du tar turen til Georg Sverdrups hus i forbindelse med Åpen dag som arrangeres av UiO. Her vil nemlig Ida Haukåen Stødle forelese om at det å være tannlege er veldig mye mer enn tenner.  Etter forelesningen blir det et informasjonsmøte om tannpleie- og odontologiutdanningen, og deretter kan du ta bussen opp til våre fasiliteter i Ferdighetssenteret, som er et av Europas beste odontologiske øvingslokaler, og få en omvising der.

Program 8 mars. Odontologi

Tannlege - mer enn tenner

Foreleser: Ida Haukåen Stødle

Helsefag og medisin

Georg Sverdrups hus, auditorium 2

Informasjonsmøte: Odontologi, tannpleie og medisin

Helsefag og medisin

Georg Sverdrups hus, auditorium 1

12.20 - 13.10: Det odontologiske fakultet: Omvisning på Ferdighetssenteret - buss fra Lucy Smith hus kl. 12.20. Plass til 16 personer, førstemann til mølla.

Publisert 7. mars 2016 13:28 - Sist endret 7. mars 2016 14:42