Bildet kan inneholde: smil, yttertøy, fotografi, anlegg, skulder.
Publisert 30. sep. 2021 12:49

Som et coronatiltak har UiO ansatt mentorer for studentene som begynte i høst. På OD har vi ni studentassistenter som skal hjelpe de nye studentene med å finne seg til rette på studiet de har startet på.

Bilde viser paneldelaktenene på scenen
Publisert 30. sep. 2021 10:17

Forskere fra fire ulike fakultet var samlet på Litteraturhuset i anledning årets Forskningsdager for å gi sine betraktninger på den bevegelsen det er når mennesker beveger seg fra konflikt til fred. Dette er årets tema på Forskningsdagene.

Bildet kan inneholde: smil, underholdning, scenekunst, begivenhet, gardin.
Publisert 24. sep. 2021 13:56

Etter en lang coronapause var det endelig på tide med doktorkreering igjen. Ikke siden 17. september 2020 har arrangementet vært gjennomført i Universitetets aula. I alt fikk 113 doktorander diplom. Fra OD fikk Kjersti Sturød sitt overrakt av rektor og dekan.

Bilde av to studenter som sitter i auditoriumet
Publisert 19. aug. 2021 11:36

Denne uken startet 17 nye spesialistkandidater på fakultetet. Årets kandidater er tatt opp på en av følgende fagavdelinger: Endodonti, Pedodonti, Kjeveortopedi, Periodonti, Oral kirurgi og oral medisin, Oral protetikk og Pedodonti og atferdsfag.

To tannhelsesekretærer i klinikktøy
Publisert 22. juni 2021 11:51

Jobbhverdagen under pandemien har vært annerledes. Mange har vært nødt til å arbeide hjemmefra, mens ansatte som jobber i klinikk har møtt på jobb som vanlig. Hvordan har over ett år med corona vært å stå i for tannhelsesekretærene i ODs klinikker?

Gruppebilde
Publisert 18. juni 2021 18:21

Vi gratulerer våre nye spesialister. Jeg er stolt, og ikke minst imponert over evnen kandidatene har vist til å tilpasse seg en krevende pandemisituasjon, sier Jan Eirik Ellingsen som er visedekan for spesialutdanningen ved fakultetet.

Tre sykepleiere forberder vaksinen
Publisert 3. juni 2021 16:17

Denne uken har studenter og helsepersonell som er i kontakt med pasienter, fått sin andre dose med koronavaksine.