To tannhelsesekretærer i klinikktøy
Publisert 22. juni 2021 11:51

Jobbhverdagen under pandemien har vært annerledes. Mange har vært nødt til å arbeide hjemmefra, mens ansatte som jobber i klinikk har møtt på jobb som vanlig. Hvordan har over ett år med corona vært å stå i for tannhelsesekretærene i ODs klinikker?

Gruppebilde
Publisert 18. juni 2021 18:21

Vi gratulerer våre nye spesialister. Jeg er stolt, og ikke minst imponert over evnen kandidatene har vist til å tilpasse seg en krevende pandemisituasjon, sier Jan Eirik Ellingsen som er visedekan for spesialutdanningen ved fakultetet.

Tre sykepleiere forberder vaksinen
Publisert 3. juni 2021 16:17

Denne uken har studenter og helsepersonell som er i kontakt med pasienter, fått sin andre dose med koronavaksine.

BIlde av instiuttleder og avdelingsleder utenfor en byggning
Publisert 10. mai 2021 14:42

Ved årsskiftet overtok Anne Møystad som leder for tannpleievitenskap og Carl Hjortsjö som instituttleder ved institutt for klinisk odontologi (IKO). Avdeling for tannpleievitenskap har siden høsten 2020 formelt vært en del av IKO.

Bilde av tre menn i studio
Publisert 19. mars 2021 13:14

NTF´s årlige symposier, Oslo og Tromsø, er blant de største faglige konferansene i Norge. Årets utgave i Oslo skulle vært arrangert fysisk på The Hub i mars 2020, men måtte avlyses bare et par dager før, grunnet utbruddet av Covid-19.

Publisert 10. mars 2021 12:39

11.mars er det Åpen dag ved Universitetet i Oslo. I år blir arrangementet digitalt, men vi lover at det blir minst like spennende.

Bildet kan inneholde: skrift, triangel, rektangel, magenta, logo.
Publisert 12. feb. 2021 08:19

Fakultetets studenter er generelt godt fornøyde med undervisningen, viser Studiebarometeret for 2020

Akademisk hatt, kunnskapens eple og diplom
Publisert 14. jan. 2021 11:07

Ønsker du å ta en doktorgrad, men får ikke et oppsatt studieprogram til å passe inn i timeplanen, så er kanskje dr.philos. noe for deg. Denne veien er en fin mulighet for erfarne, selvstendige forskere med ambisjoner om en doktorgrad.