Håvard Hynne holder foredrag i Store auditorium
Publisert 2. des. 2022 10:09

Mange tilhørere i Store auditorium fikk med seg Håvard Hynnes lunsjforedrag, en litt kortere versjon av hans prøveforelesning. Studenter og ansatte har uttrykt ønske om å få med seg prøveforelesningene som holdes ved fakultetet.

Fagleder Linda Arvidsson ønsker velkommen til arrangementet om strålevern
Publisert 7. nov. 2022 15:20

Kristine Wikan og Karin Eklund fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) presenterte «Krav innen strålevern for tannklinikker» i Store auditorium.

Carl Hjortsjö viser statsråden rundt
Publisert 20. okt. 2022 16:14

Ola Borten Moe var på besøk for å se på fakultetets lokaler i Geitmyrsveien, og fikk presentert virksomheten vår. Nytt bygg har lenge vært planlagt, men en beslutning om endelig prosjektering er ennå ikke tatt.

Gjestene fra Tromsø blir tatt i mot av instituttleder Carl Hjortsjö
Publisert 12. okt. 2022 13:58

11-13 oktober har fagavdelingene og klinikkene ved IKO gjester fra Universitetstannklinikken ved Universitetet i Tromsø. Hensikten med besøket er erfaringsutveksling.

tannlege behandler pasient
Publisert 20. sep. 2022 13:58

Kommunikasjonsmetoden har som mål å oppnå en rolig og trygg behandlingssituasjon. Den er viktig i undervisningen i atferdsfag ved fakultetet og alle ansatte og studenter skal ha gjennomgått kurset. Å utvikle kommunikasjonsferdigheter er viktig og det skal jobbes med kontinuerlig gjennom studiet. Det er derfor også en del av skikkethetsvurderingene.

Bildet kan inneholde: briller, panne, smil, nese, hår.
Publisert 14. sep. 2022 15:55

Christopher Scott har vist fram munnen sin for tusenvis av følgere på Tiktok etterat han måtte trekke tenner pga. periodontitt. Sammen med vår ekspert, Odd Carsten Koldsland, stilte han på God morgen Norge og fortalte om hvordan det var å få sykdommen.

Sortering av kontaminerte gjenbruksinstrumenter på sterilsentralen
Publisert 13. sep. 2022 13:38

Fellesskap, samarbeid og mange arbeidsprosesser ligger til grunn når sterilavdelingen klargjør og steriliserer instrumenter og utstyr til behandling av pasienter, forklarer Hege Våler, Sissel Strømfjord og Rigmor Schøne.

Æresdoktor Yusuf og dekan Tiril Willumsen.
Publisert 5. sep. 2022 10:55

Med tittelen «Thinking local, acting globally to achieve health and well being for all» holdt vår æresdoktor en engasjerende forelesning om helseutfordringene i hjemlandet Sør-Afrika i et globalt perspektiv.

Bilde av de to studentene som holder en sprøyte mellom seg.
Publisert 30. aug. 2022 14:42

Kan man programmere celler til å bli nytt vev? Øystein Øvrebø og Rija Zaidi  har en hypotese om at det er mulig. Hjelp på veien for å undersøke dette nærmere får de av Innovasjon Norge. Zaidi og Øvrebø har nemlig blitt studententreprenører.