Glade spesialistkandidater 2022
Publisert 22. juni 2022 12:44

Tirsdag 21. juni var det overrekkelse av vitnemål for våre nyutdannete tannpleiere, tannleger og spesialister. Feststemte kandidater, familie og venner var samlet i Universitetsaulaen, som skapte en vakker og verdig ramme rundt seremonien.

Glade tannlegestudenter i klinikktøy utenfor fakultetet
Publisert 16. juni 2022 15:52

Studentene har gjort en fantastisk jobb, sier Alix Young Vik og Dipak Sapkota. Ordentlig stas med årets masteroppgaver som ble presentert ved fysisk tilstedeværelse etter kun digital deltakelse de to siste årene.

Gruppebilde
Publisert 1. juni 2022 10:44

Kreft i munnhulen var fokuset da det ble arrangert symposium for Magne Bryne, som gjennom hele sin akademiske karriere nettopp har jobbet med kreft.

Gruppebilde
Publisert 18. mai 2022 15:49

I en høytidelig seremoni på Grand Hotel ble 33 Oslo-ambassadører utnevnt av Oslo Convention Bureau By Scandic. Dette er første gang Oslo arrangerer en slik ambassadørseremoni, hvor formålet er å hedre nøkkelpersoner innen lokale fag- og forskningsfelt som har bidratt til positiv profilering av Oslo.

Gruppebilde av innlederene
Publisert 12. mai 2022 10:49

Det er hovedkonklusjonen etter en omfattende strategiprosess ved fakultetet. Et veivalg som også fikk støtte fra eksterne aktører som var invitert inn for å gi sine innspill på strategiprosessen som skal ferdigstilles i løpet av juni.

Bildet kan inneholde: jeans, stol, bygning, begivenhet, fjernsyn.
Publisert 29. apr. 2022 14:20

Pandemien har ført til at det har vært vanskelig å møtes, både sosialt og i faglige sammenhenger. Men på Ferdighetssenteret var det rom for begge deler, da det torsdag 28. april ble arrangert kurs i kompositter.

Bildet kan inneholde: fottøy, bilderamme, frakk, stol, dress.
Publisert 7. apr. 2022 09:43

Fredag 1. april var store auditorium fylt til randen av folk som hadde tatt turen til Geitmyrsveien for å være med på Fagdagen som ble arrangert av IKO.

Universitetsdirektør Arne Benjaminsen overrakte UiOs HMS-pris til Morten Hanstad
Publisert 6. apr. 2022 13:15

Mandag 4. april ble Morten Hanstad tildelt UiOs HMS-pris for 2021. Hanstad får prisen for sin strålende innsats for arbeidsmiljøet ved fakultetet vårt.

Bilde av dekan Tiril Willumsen under møtet.
Publisert 29. mars 2022 12:29

I anledning munnhelsedagen den 21. mars deltok dekan Tiril Willumsen på et seminar om munnhelse i Stortinget. Budskapet til dekan Willumsen var at sykdommer i munnhulen har komplekse årsaker, og at tilstanden er alvorlig og bør behandles på medisinske kriterier.

Bildet kan inneholde: briller, synsomsorg, briller, vindu, reise.
Publisert 24. mars 2022 10:38

Vår kjære avholdte og gode kollega, Johanne Bye (64 år) gikk brått og altfor tidlig bort den 10. mars 2022. Barneklinikken ved Det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo har mistet en verdifull og kjær medarbeider.

Et gruppebilde av studentene
Publisert 1. mars 2022 15:30

Etter to år med pandemi er det svært gledelig for fakultetet å kunne ønske velkommen til innreisende utvekslingsstudenter på klinikken igjen.