Panelsamtale på scene, fem kvinner i samtale.
Publisert 27. mars 2019 10:33

Det er et stort samfunnsproblem at munnhelsen ikke oppfattes som en del av menneskers generelle helse. Det var tilbakemeldingen fra et samlet panel, da årets munnhelsedag ble markert på Kulturhuset.

Publisert 26. mars 2019 14:27

UiO:Livsvitenskap skal finansiere åtte nye konvergensmiljø i perioden 2019–2023. OD-professor Hilde Galtung og OD-fyrsteamanuensis Tine Merete Søland er med  i eitt av dei.

Samling av forskere
Publisert 26. mars 2019 09:12

Det er en stor begivenhet når det kommer et nytt klassifiseringssystem for sykdommer, spesielt med tanke på at det var 20 år siden sist periodontale sykdommer ble klassifisert.

Publisert 20. mars 2019 10:40

- Dette pilotprosjektet kan vere ein milepæl for organiseringa av framtidas munnhelseteam, seier dekan Pål Barkvoll.

Gruppe mennesker i gang, mann i tannlegefrakk snakker
Publisert 19. mars 2019 15:48

Det odontologiske fakultet har fått sin eigen forskingsklinikk. Klinikken har allereie vore brukt til klinisk forskning, mellom anna på munntørrheit.

Publisert 15. mars 2019 10:20

- Hvis spesialistpraksis blir overført til kompetansesentrene, vil det svekke grunnutdanningen vår, sier dekan Pål Barkvoll.

Mann i hvit frakk ler utendørs mens det snør
Publisert 20. feb. 2019 16:27

En litt uvanlig studieperiode nærmer seg slutten for tannlegestudent Lenoardo Pagotto. Siden starten av året har 22-åringen fra Brasil vært på utveksling i laben på Gaustad.

En kolasj av bilder som viser dekan Pål Barvoll fra talerstolen og forsknigsdekan  som forteller om sin forskning og et gruppebilde av noen av deltagerne.
Publisert 12. feb. 2019 15:27

Nettverket rundt sunn aldring arrangerte nylig sitt første symposium. I åpningstalen fokuserte dekan Pål Barkvoll blant annet på at det er et stort samfunnsproblem at mange eldre lever med dårlig munnhelse.

BIldet av studentombudet
Publisert 21. jan. 2019 13:22

Studentombudet er en uavhengig og nøytral ressursperson for studenter ved UiO, og det er  Marianne Høva Rustberggard som forvalter ombudsrollen ved universitet.

Et gammelt ektebar som smiler mot hverandre
Publisert 16. jan. 2019 14:53

Vi blir stadig eldre.  En aldrende befolkning gir utfordringer, men også nye muligheter. Men hvordan møter vi disse utfordringene og hvordan kan det odontologiske perspektivet integreres i dette arbeidet?

Spesialistkandidatene Kristine Lindstad Matri og Christoffer Skøyen reiser på 3 måneder utveksling til University of Western Cape i juni
Publisert 14. jan. 2019 11:34

Det odontologiske fakultet ble tildelt UTFORSK - midler i samarbeidet med the University of Western Cape.