Bildet kan inneholde: mote, begivenhet, moro.
Publisert 26. nov. 2019 15:49

For å lykkes i kampen mot antibiotikaresistens må man samarbeide på tvers av landegrenser. RESISPART-prosjektet muliggjør denne typen forskning.

Bilde fra forelesning
Publisert 15. nov. 2019 17:01

Torsdag 14. november feiret fakultet 60 år som eget fakultet ved Universitetet i Oslo. Det ble behørig feiret fra morgen til kveld.

Bildet kan inneholde: sosial gruppe, samfunnet, ungdom, team, begivenhet.
Publisert 21. juni 2019 14:49

Tradisjonen tro var det høy kvalitet på årets masterpresentasjoner, og som vanlig hadde juryen en vanskelig jobb. Her er årets prisvinnere.

Tannlegestudent med grønt munnbind bøyd over pasient
Publisert 20. mai 2019 13:43

Dei nyutdanna studentane frå Det odontologiske fakultetet (OD) er godt nøgde med kvaliteten på utdanninga, og dei får jobbar som svarar til forventingane.

Panelsamtale på scene, fem kvinner i samtale.
Publisert 27. mars 2019 10:33

Det er et stort samfunnsproblem at munnhelsen ikke oppfattes som en del av menneskers generelle helse. Det var tilbakemeldingen fra et samlet panel, da årets munnhelsedag ble markert på Kulturhuset.