2019

En kolasj av bilder som viser dekan Pål Barvoll fra talerstolen og forsknigsdekan  som forteller om sin forskning og et gruppebilde av noen av deltagerne.
Publisert 12. feb. 2019 15:27

Nettverket rundt sunn aldring arrangerte nylig sitt første symposium. I åpningstalen fokuserte dekan Pål Barkvoll blant annet på at det er et stort samfunnsproblem at mange eldre lever med dårlig munnhelse.

BIldet av studentombudet
Publisert 21. jan. 2019 13:22

Studentombudet er en uavhengig og nøytral ressursperson for studenter ved UiO, og det er  Marianne Høva Rustberggard som forvalter ombudsrollen ved universitet.

Et gammelt ektebar som smiler mot hverandre
Publisert 16. jan. 2019 14:53

Vi blir stadig eldre.  En aldrende befolkning gir utfordringer, men også nye muligheter. Men hvordan møter vi disse utfordringene og hvordan kan det odontologiske perspektivet integreres i dette arbeidet?

Spesialistkandidatene Kristine Lindstad Matri og Christoffer Skøyen reiser på 3 måneder utveksling til University of Western Cape i juni
Publisert 14. jan. 2019 11:34

Det odontologiske fakultet ble tildelt UTFORSK - midler i samarbeidet med the University of Western Cape.