Stem fram de beste foreleserne

Nå kan studenter, tidligere studenter, ansatte og andre nominere og stemme fram sine favorittforelesere ved OD gjennom tidene. Én underviser er allerede nominert.

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com.

I 2012 kåret Morgenbladet de ti mest fremragende forskerne under førti. Nå leter de etter de mest fantastiske formidlerne.

På Morgenbladets sider kan alle studenter, tidligere studenter, kolleger, ansatte og andre både nominere og stemme fram sine favorittforelesere gjennom tidene.

Én nominert

Én av ODs undervisere er allerede nominert, og det er helt sikkert flere som fortjener en plass på lista. Vi oppfordrer alle til å klikke seg inn og gjøre stas på forelesere de har hatt, som på en eller annen måte utmerker seg - for humor, engasjement, presentasjon, bildebruk eller andre ting.

Her kan dere se hvem fra OD som er nominert, avgi stemmer og nominere andre forelesere (nederst på sida).

Av Hilde Zwaig Kolstad
Publisert 7. apr. 2016 15:22 - Sist endret 22. des. 2017 14:55