Besøk av ADEEs hovedstyre

I forrige uke (23-24. feb) hadde fakultetet besøk av ADEEs internasjonale hovedstyre.  De hadde tatt turen til Oslo for å starte planleggingen av ADEE 2018 som skal arrangeres i Oslo.

Hovedstyre insisterte på at det måtte tas et bilde akkurat her. Foto: Astrid S. Bjørkeng OD/UIO

Hovedstyret ble møtt av den lokale organisasjonskomiteen og fikk presentert arbeidet som fakultetet har gjort så langt, som var forslagene til «keynote speakers», sosialt program og ikke minst budsjettet. Programmet ble avsluttet med en omvisning av bygningsmassene i Geitmyrsveien og på Gaustad, for å vurdere hvilke arealer som best vil egne seg for konferansen i Oslo. Dialogen på møtet var god, og tilbakemeldingene fra sekretariatet er at prosjektet «ADEE 2018» er i rute.

Konferansen går av stabelen i slutten av august neste år og det er Eva Fetscher som leder sekretariatsarbeidet for konferansen i Oslo.

Av Astrid Skiftesvik Bjørkeng
Publisert 27. feb. 2017 13:11 - Sist endret 12. feb. 2019 15:23