Forskningsdagene rett rundt hjørnet

Høsten er tid for arrangementer og på OD er det flere begivenheter som står i kø. Først ute er Forskningsdagene.

Bilde av trist gutt

Forskningsdagene er en nasjonal, årlig festival i regi av Norges Forskningsråd. Alle typer forsknings- og kunnskapsbaserte institusjoner inviteres til å vise fram sin virksomhet for allmennheten. I år er temaet oppvekst. Forskningstorget og forskningsarrangementer er rammene rundt Forskningsdagene.

Bilde av boden under forskningstorget
Forskningstorget blir minst like bra som i fjor, når boden vår er bemannet med så flinke folk! Foto: Fredrik Pedersen OD/UIO.

Forskningstorget

På Forskningsstorget 21. og 22. september er det tannregulering som er i fokus. Regulering er noe veldig mange barn har et forhold til, og da Forskningstorget vrimler av barn og ungdom er dette en glimrende anledning til å formidle hva “regulering” er, samt forskningen rundt kjeveortopedi.

Standen på Forskningsdagene vil være bemannet av studenter og ansatte og det er barneavdelingen og avdelingen for kjeverortopedi som er ansvarlige for boden.

Litteraturhuset

På Litteraturhuset tirsdag den 25. September er OD igjen på Litteraturhuset. Da er det «Barndommens munnhelse former deg som voksen» som står på plakaten.

Det er Anne Rønneberg, Petter Wilberg og  Heming Olsen-Bergem som vil belyse dette temaet i samtale med Eldrid Borgan programleder som er kjent fra Schrödingers Katt.

Del gjerne arrangementet på Facebook med alle som kan tenkes å ha interesse for dette temaet.

Vi har også laget en liten videosnutt for å promotere arrangementet.  Del gjerne denne også.

Vi håper å se mange fra fakultet på Litteraturhuset til en kveld som gir anledning til faglig påfyll men også hyggelig sosialt samvær.

Arrangement er gratis og åpent for alle.

Av Astrid Skiftesvik Bjørkeng
Publisert 17. sep. 2018 13:23 - Sist endret 17. sep. 2018 13:23