Vant årets studentforskerpris

Det var Thea Smedsrud Bjørnstad fra  Det odontologiske fakultet som ble tildelt studentforskerprisen under NTFs landsmøte.

Bildet kan inneholde: sjekk, begivenhet, samfunnet, fagbrev, tildele.

Foto: NTF

Hun vant med oppgaven “Påvisning av antibiotikaresistens hos Gram-negative stavbakterier fra pasienter med periodontitt" og det var Morten Enersen og Anne Karin Kristoffersen som var veilederne hennes. Prisen ble vunnet i konkurranse med fem andre nominasjoner, da alle universitetene, som har masterutdanning i odontologi, nominerer to oppgaver hver.

"Oral helse og munnstell hos eldre. Utvikling av en munnstellbok i hjemmetjenesten" var den andre oppgaven som var nominert fra fakultet.  Denne oppgaven var skrevet av Hoda Shamsolebad og Sara Hakkebo Kroglund . Veilederne her var Lene Hystad Hove og Kathrine Gahre Fjeld.

­ ­­­ – Det er som alltid, svært høy kvalitet på oppgavene som presenteres her på landsmøte, og da blir man jo ekstra stolt når det er en av våre studenter som vinner, sier studiedekan Alix Young Vik som var tilstede under alle presentasjonene på landsmøte.

Bilde av to studenter

Publisert 4. nov. 2019 11:12 - Sist endret 4. nov. 2019 11:17