Blir dekan ved Høyskolen Kristiania

Instituttleder Hans-Christian Åsheim, ved Institutt for oral biologi, har takket ja til å bli dekan for Helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania.

Bildet kan inneholde: eldre, forretningsperson, smil.

Foto: Marie Lindeman Johansen OD/UIO

– Jeg vil takke Hans-Christian for den innsatsen han har lagt ned, i den den tiden har jobbet hos oss, sier dekan Pål Barkvoll ved Det odontologiske fakultet ved Universitet i Oslo.

–  Under Åsheims ledelse ved instituttet, har det blitt bygget opp internasjonalt anerkjente forskningsmiljøer, spesielt knyttet til bekjempelsen av antibiotikaresistens, og nå sist, også viktig forskning knyttet til Covid-19, sier dekan Barkvoll.

Instituttleder Åsheim har også vært svært opptatt av studentene ved fakultet. Et engasjement han nå tar med se videre til Høyskolen Kristiania.

–  Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver som dekan, samtidig som det naturlig nok også vil være vemodig å ta farvel med kollegaer og studenter.  Men når denne muligheten kom, var det vanskelig å si nei til den. Jeg vil benytte anledningen til å takke for interessante, lærerike og begivenhetsrike år ved det odontologiske fakultet. Jeg ønsker institutt for oral biologi og det odontologiske fakultet lykke til videre.

Publisert 9. nov. 2020 07:50 - Sist endret 19. nov. 2020 09:57