Sterk deltakelse fra OD under NTFs Landsmøte

Landsmøtet til NTF gikk av stabelen i forrige uke, og det var knyttet mye spenning til hvordan arrangementet ville bli når det måtte avholdes i digital form.

Bildet kan inneholde: lilla, scene, opptreden, fiolett, begivenhet.

Screenshot: NTFs FBside

Men konklusjonen var, at det ble et svært vellykket arrangement, mye takket være bidragene fra fakultetet.

Vi hadde forelesere i 12 av totalt 24 sesjoner ved landsmøtet, fortalte instituttleder ved IKO, Jan Eirik Ellingsen. Og det som var spesielt fint i år, var at vi hadde med oss fagfolk fra ulike profesjoner inn i presentasjonene, og det synes jeg er veldig gledelig.

Foreleserne fra det Odontologiske fakultet var: Andre Roushan, Henrik Skjerven, Ingeborg Kolseth, Hans Jacob Rønold, Thomas Myrhaug, Heming Olsen Bergem, Rigmor Schøne – (sterilforsyningstekniker), Maria Redfors, Pia Titterud Sunde, Trude Handal, Janicke Liaaen Jensen, Anneli Aschim Lae – (fysioterapaut), Odd Carsten Koldsland, Marita Evensen – (spesialsykepleier), Morten Enersen, Caroline Hol og Frode Staxerud

Publisert 2. nov. 2020 15:04 - Sist endret 2. nov. 2020 15:04