Åpen dag 11.mars

11.mars er det Åpen dag ved Universitetet i Oslo. I år blir arrangementet digitalt, men vi lover at det blir minst like spennende.

Foto: Margit Selsjord OD/UIO

Fra fakultetet stiller stipendiat Safiyye Süslü. Hun vil snakke om hvordan biomaterialer kan påvirke framtidens tannlege. Kanskje setter tannlegen nanorobotene i sving og bygger nye tenner?

Tannlege Kenneth Stenshol Hestvik skal snakke om hvilke skader og sykdommer man kan få i tennene, og ikke minst hvordan de behandles. Han vil gi et innblikk i den spennende og mangfoldige hverdagen til tannlegen.

Tannpleier Tine Merete Berentzen foreleser på vegne av Bachelorprogrammet vårt og hun vil fortelle om det viktige forebyggende arbeidet en tannpleier gjør for at sykdom i munnhulen ikke skal oppstå.

Men aller viktigst er det å møte studentene våre: Awais og Agne. Awais er snart ferdig tannlege (femte år) og Agne er snart ferdig tannpleier (tredje år). De vil fortelle om, og svare på spørsmål om studiehverdagen, sosialt miljø, likheter og forskjeller mellom studieprogrammene osv.

Program:

11.05-11.20 – Nanoroboter og framtidens tannleger

11.30-11.45 – Legen for tennene

11.55-12.10 - Karius og Baktus hos tannpleieren

12.20-12.35 - Møt tannlege- og tannpleierstudent

Slik deltar du på Åpen dag

Publisert 10. mars 2021 12:39 - Sist endret 10. mars 2021 15:01