Studentassistenter på OD

Som et coronatiltak har UiO ansatt mentorer for studentene som begynte i høst. På OD har vi ni studentassistenter som skal hjelpe de nye studentene med å finne seg til rette på studiet de har startet på.

Bildet kan inneholde: smil, yttertøy, fotografi, anlegg, skulder.

Fra venstre: Rose Foroughinejad, Karoline Fauske, Ayesha Javed og Helene Linden Døviken er studentassistenter ved Det odontologiske fakultetet. Alle er fra kull H20. Foto: Sjur M. Kleppan

De er ansatt fram til jul på timebasis, og skal til sammen bruke 21 timer i løpet av denne tiden på å veilede de nye studentene slik at de skal trives i den nye studiehverdagen.

Eirin Hakvåg Anderssen og Karolina Vokietaityte er mentorer for studenter på bachelor. På masterstudiet fungerer Rose Foroughinejad, Karoline Fauske, Ayesha Javed, Helene Linden Døviken, Alina Aurelia Kuoppala, Arne Rossow  Dalal M. Jaber som studentassistenter.

Publisert 30. sep. 2021 12:49 - Sist endret 30. sep. 2021 12:49