Test av elektronisk timebestilling

Fredag 28. mai møtte den første pasienten opp til time bestilt på nettet. Bestilling av time på nettet testes ut nå før sommeren.

Bildet kan inneholde: helsepersonell, visjon omsorg, helsevesen, medisinsk assistent, medisinsk.

Carl Hjortsjö overrekker blomster til pasient Harwinder Singh Sandhu. Bak fra venstre Morten Hanstad, Hans Jacob Rønold og Andrea Kvammen (student 10. semester). Foto: Tiril Willumsen, OD/UiO

Første pasient var Harwinder Singh Sandhu og han fikk overrakt blomster av instituttleder Carl Hjortsjö. Pasienten hadde lenge ønsket time hos oss, og forsøkt å ringe.

Han var veldig begeistret for muligheten til å kunne bestille time på nettet, og synes det hadde fungert veldig bra.

Prosjektet har testperiode nå før sommeren fra 28. mai t.o.m. 25. juni. Deretter vil Institutt for klinisk odontologi evaluere prosjektet, og det vil eventuelt starte opp igjen til høsten.

Publisert 1. juni 2021 12:26 - Sist endret 1. juni 2021 12:26