Vaksinering av ansatte og studenter på OD

Oslo kommune har prioritert fakultetet med 210 vaksinedoser mot corona. Denne uken foregår vaksineringen i våre egne lokaler.

Vaksinene skal settes på ansatte og studenter som er helsepersonell under Folkehelseinstituttets prioriteringer for å opprettholde essensielle helsetjenester.

Onsdag startet vaksineringen og her setter sykepleier Sissel Strømfjord vaksinen på instruktørtannlege Gyri Dingsør. Etterpå venter de vaksinerte de obligatoriske 20 minuttene i Store auditorium.

Sykepleier setter sprøyte i armen på pasient
Sissel Strømfjord setter vaksinen på Gyri Dingsør. Foto: Marie Lindeman Johansen
Bildet kan inneholde: bord, møbler, eiendom, stol, skrivebord.
I Store auditorium venter de vaksinerte i 20 minutter. Foto: Marie Lindeman Johansen
Helsepersonell overvåker de vaksinerte
Lege og sykepeleiere ser til de vaksinerte i Store auditorium. Fra venstre Stig Stavnes, Lars Erik Pedersen, Marita Evensen og Else Harder. Foto: Marie Lindeman Johansen

Publisert 22. apr. 2021 10:42 - Sist endret 22. apr. 2021 13:07