Vaksinering del 2

Denne uken har studenter og helsepersonell som er i kontakt med pasienter, fått sin andre dose med koronavaksine.

Tre sykepleiere forberder vaksinen

Fv. Ulla B. Kalvik, Sissel Strømfjord, Bente Olin Teigmo. Foto: Marie Lindeman JohansenOD/UiO.

Det er mye logistikk som skal på plass når vaksineringen skal organiseres. Men med bred fagkunnskap, dyktige og engasjerte medarbeidere ved fakultetet har vaksineringen blitt gjennomført etter planen.

– Jeg må fremheve at samarbeidet med Oslo kommune har fungert svært bra, sier seksjonssjef Elisabeth Aks, som er har vært ansvarlig for organiseringen av vaksineringen ved fakultetet.

– Kommunikasjonen med kommunen har vært upåklagelig og alle leveranser har kommet når de skal. Det har vært et utmerket samarbeid.

Fv. Anestesilege Terje Dybvik. spes.sykepleier Lars Erik Pedersen og spes.sykepleier Else Harder. Foto: Marie Lindeman Johansen OD/UiO.

Det er spesialistsykepleierne ved fakultetet som har stått for selve vaksineringen mens annet helsepersonell har bidratt med andre deler av organiseringen.

De som har vært med i vaksineprosjektet er: Marina Janjusevic, Marita Evensen, Lars Erik Pedersen, Ulla, B. Kalvik, Else Harder, Bente Olin Teigmo, Sissel Strømfjord og Elisabeth Aks. Anestesilege Terje Dypvik har også vært tilstede.

Bildet kan inneholde: helsepersonell, skrubber, grønn, medisinsk assistent, kirurg.
Fv: Bente Olin Teigmo, Sissel Strømfjord, Elisabeth Aks, Ulla B.Kalvik, Marina Janjusevic, Håvard Hynne, Hilde A Wigan Høeg.  Foto: Marie Lindeman Johansen OD/UiO.
Marita Evensen har kontroll på lister. Foto Marie Lindeman Johansen OD/UIO.

Publisert 3. juni 2021 16:17 - Sist endret 3. juni 2021 16:17