Utvekslingsstudenter på plass

Etter to år med pandemi er det svært gledelig for fakultetet å kunne ønske velkommen til innreisende utvekslingsstudenter på klinikken igjen.

Et gruppebilde av studentene

Innkommende utvekslingsstudenter, OD H-18, 8.semester. Foran fra v.:Anna Sala Dorca, Caroline Snekkenes, Ida Dahlgren, Jesper Ruda og Oscar Hannetel. Bak fra v.: Ulrike Mikael, Alice Ormen, Laura Flaig, Marwa Fendi og Sarah Ngo. Foto: Ingar Storfjell, OD/UiO

Det var god stemning da de internasjonale studentene fra Europa møtte opp på fakultetet for å ta fatt på studier hos oss. Professor Alix Young Vik, som er akademisk Erasmus koordinator ved OD, var den første i rekken av ansatte som bidro til å ønske studentene velkommen til oss.

De internasjonale studentene skal nå gjennom en introduksjonsuke før de starter med ordinær undervisning. Det er Kjersti E. Carlsen som har det administrative ansvaret for studentene mens det er her.

Selv om utvekslingsstudentene offisielt begynte 1. mars, har de allerede rukket å være en tur på tannlegehytta, da OF arrangerte en tur for dem i helgen.

Fra mange land

• Technische Universität Dresden, Tyskland: Laura Flaig og Ulrike Michael
  • Trinity College Dublin, Irland : Fionnuala Frances Flanagan og Sarah Ngo
  • Universidad Internacional de Catalunya (Barcelona), Spania: Anna Sala Dorca
  • Université de Paris, Frankrike: Marwa Fendi , Alice Ormen og Oscar Hannetel
  • Karolinska Institutet (Stockholm), Sverige: Ida Dahlgren, Jesper Ruda og Caroline Snekkenes

Utvekslingsstudenter på lab

Vi kan også glede oss over andre utvekslingsstudenter som kommer hit. På Biomaterialer, IKO (lab) ønsker de følgende velkommen fra følgende universitet  i løpet av dette semesteret:

• Universidad Complutense Madrid
  • University of Crete
  • Gottfried Willhelm Leibniz Universität Hannover
  • Politechnico di Milano

På IOB (lab) er det Polytech Lille som blir representert.

Publisert 1. mars 2022 15:30 - Sist endret 2. mars 2022 15:05